Brazilski fitness brend stigao u Hrvatsku

Bia Brazil Activewear

Iz Brazila nam dolazi novi brend za sve koji vole vježbati i pritom izgledati sjajno – Bia Brazil Activewear. Namijenjen je aktivnim ženama, ne samo dok se bave sportskim aktivnostima već i u svakodnevnom životu. Posebnost ovog brenda je supplex – poseban materijal od kojeg je izrađena sva odjeća. Materijal supplex visoke je kvalitete, dizajniran prema najnovijim tehnologijama, vrlo je fleksibilan te omogućava osjećaj mekoće, čvrstoću i udobnost tijekom vježbanja.

Bia Brazil Activewear

Osim topića i tajica, u ponudi imaju i bodije te kombinezone, trenutno u svijetu aktualan trend. Iva Jerković, naša poznata voditeljica i manekenka, savršeno je utjelovila Bia Brazil djevojku i vrlo vjerno prikazala novu kolekciju.

Bia Brazil Activewear

Bia Brazil Activewear nastao je u Brazilu 1994. godine, a trenutno se može naći u 60 zemalja na 5 kontinenata. Nudi široki izbor stilova, kolekcije su uzbudljive, prepune ekspresivnih boja i modernih printeva, karakteristične za šareni Brazil. Nove kolekcije izlaze svakih 60 dana, a ljubitelje toplih ljetnih mjeseci posebice će razveseliti vijest da za nekoliko mjeseci izlazi linija kupaćih kostima, specijalno dizajniranih po uzoru na kultne brazilske bikinije.

Bia Brazil Activewear

Bia Brazil odnedavno je dostupan u Arena Centru u sklopu istoimenog dućana, tako da sve trenutne kolekcije možete vidjeti uživo i isprobati. Više na službenoj Facebook stranici.

Bia Brazil Activewear

Foto: Maja Kljaić
Hair: Larita Studio
Make up: Bela Make up

0