Modni začin na francuski način – kako Francuskinje nose klasičnu košulju?
Modni začin na francuski način – kako Francuskinje nose klasičnu košulju?

Modni začin na francuski način – kako Francuskinje nose klasičnu košulju?

Proljeće gdje si nestalo, tko te je oteo i zašto? Ovo su glavna pitanja koja nam se vrte glavom ovih dana. Zimske garderobe na vrh nam je glave pa se ako ništa inspiriramo proljećem na Instagramu. Pariški chic je ono što najviše volimo kada pričamo o modi jer se radi o minimalističkom stilu koji kombinira basic komade. Jedan od takvih su jasno i basic košulje. Odjevni predmet je to koji sigurno posjedujemo u svom ormaru, jer što je garderoba bez kvalitetne basic košulje? Ako vam je već dosadilo nositi košulju na klasičan način, Francuskinje imaju odgovor na ovaj problem. U trenutku vaš outfit s klasičnom košuljom i trapericama može dobiti wow efekt.

Basic košulje nosimo na francuski način

Nije nam nikada palo napamet da napravimo ovaj jednostavan trik, ali zato Parižankama je. Umjesto da košulju zakopčamo prema naprijed, s njihovom idejom samo je zarotiramo za 180 stupnjeva. Gornje gumbiće ostavimo raskopčane, a košulju uvučemo u hlače pa tako dobijemo prekrasan V izrez na leđima. Kako bi cijela kombinacija više došla do izražaja, frizuru svežemo u poluvisoki rep uz dodatak neke ukrasne gumice. Pitamo li se može li romantičnije od ovoga. Druga opcija je da zakopčamo samo gornji gumb, a ostatak opušteno raspustimo da leprša.

Twist koji nas ne košta ama baš ništa unit će osvježenje u naše proljetne kombinacije pa već s prvim suncem i malo višim temperaturama ćemo iskoristiti ovaj trik. Zanimljiva je činjenica da koliki god dekolte napravili na leđima, on ne može izgledati vulgarno. Složit ćete se da ovo pravilo ne vrijedi u obrnutom slučaju, a ako ste jedna od onih koja s se prednje strane izbjegava pokazati, ovakav francuski način nošenja basic košulje oduševit će vas. Sve što trebate je zaviriti u svoj ormar i odabrati koju košulju ćete isfurati s ovim trikom.

Ako ste pak željni jedne nove košulje, u nastavku vam donosimo deset ideja is high street i high end ponude uz koje će ovakav način nošenja košulje izgledati senzacionalno.

Foto: Instagram (@jeanne_andreaa, @mariellehaon), Zara, Mango, MyTheresa, H&M

Učitati još
Zatvori