Procurile fotke sa seta, Margot Robbie izgleda spektakularno kao Barbie
Procurile fotke sa seta, Margot Robbie izgleda spektakularno kao Barbie

Procurile fotke sa seta, Margot Robbie
izgleda spektakularno kao Barbie

Objavljene su nove fotke sa seta za film Barbie. Na njima su Margot Robbie i Ryan Gosling u kostimima. Margot, koja glumi Barbie, na sebi ima potpuno rozi komplet, prsluk i trapezice te kaubojski šešir. Trapezice su ukrašene svjetlucavim zvjezdicama, a Margot je oko vrata imala i rozu maramu, a na nogama kaubojske čizme. I Ken, odnosno Ryan Gosling je odjeven poput kauboja.

Margot Robbie, Barbie

Barbie film režira Greta Gerwig, a iako se o filmu zna jako malo, sa sigurnošću se zna da roze boje neće nedostajati. Prošlog tjedna Warner Bros. Studios objavio je prve fotografije Ryana Goslinga u ulozi Kena i korisnici društvenih mreža imali su što za reći. Prve fotografije Margot Robbie u ulozi Barbie, pak, objavljene su još u travnju. Na njima ona ima plavi kompletić i za volanom je kabrioleta.

Margot Robbie, Barbie

Zvjezdana postava Barbie filma

Film bi trebao izaći 21. srpnja 2023. godine. Inače, nagađa se da Margot Robbie nije jedina Barbie u filmu te da bi ih trebalo biti više. Isto je i s Kenom. Kako snimanje odmiče, tako u javnost curi sve više informacija, posebno o glumcima koji rade na filmu.

Zasad se zna da su angažirani Simu Liu koji je glumio u Marvelovom Shang-Chiju, komičarka Kate McKinnon, America Ferrera koja se proslavila u Euforiji, Issa Rae koja je javnosti postala poznata kroz seriju Nesigurna. Tu su još i Michael Cera, Jamie Demetriou, Rhea Perlman, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Alexandra Shipp, Ariana Greenblatt, Sharon Rooney, Ana Cruz Kayne, Ritu Ary, Hari Nef i Scott Evans.

Margot Robbie, Barbie

Navodno će u filmu glumiti i slavni Will Ferrell, koji bit trebao utjeloviti ulogu CEO-a tvrtke koja proizvodi igračke. Gore spomenuti Liu, navodno glumi jednu od verzija Kena, a nedavno je izjavio kako je zbog toga moralo depilirati cijelo tijelo. Kaže kako je to bilo jedno od najbolnijih iskustava u životu.

Šuška se i da će u filmu glumiti tri zvijezde serije Sex Education: Ncuti Gatwa, Connor Swindells i Emma Mackey, za koju kažu da neodoljivo liči na Robbie.

Margot Robbie, Barbie

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori