Fotografija Ryana Goslinga u ulozi Kena ono je o čemu se priča ovih dana
Fotografija Ryana Goslinga u ulozi Kena ono je o čemu se priča ovih dana

Fotografija Ryana Goslinga u ulozi Kena ono
je o čemu se priča ovih dana

Jedan od filmova o kojem se ovih dana najviše priča je Barbie u verziji Warner Brothersa koji je tek u nastanku. Nakon što je Margot Robbie potvrđena za glavnu ulogu, brojni fanovi dobili su uvid u to kako će izgledati te su bili oduševljeni. Sada je red došao na predstavljanje Kena, a za tu je ulogu odabran holivudski miljenik Ryan Gosling. Ubrzo nakon potvrde ove informacije, pojavile su se i prve fotografije Ryana u novoj ulozi. A ubrzo nakon toga, kako to obično biva, mogli smo čuti i razna mišljenja.

Podijeljeni komentari

Plava kosa i preplanuli ten u prvom su planu, a komentari su se samo krenuli nizati. I dok je dio fanova oduševljen izborom i izgledom glumca, drugi su pak imali neke zamjerke. Prva se odnosi na neprirodni izgled, odnosno ogroman kontrast između tamnijeg tena i izblajhane kose. Druga se odnosi na dob glumca. Naime, Ryan Gosling ima 40 godina, a mnogi smatraju kako se to ne uklapa u cijelu priču o Barbie i Kenu te da bi on trebao biti mnogo mlađi.

Jedan od najiščekivanijih naslova

I dok su se komentari i dalje nizali, bilo je mnogo onih koji su ovaj izbor branili i jednostavno rekli da će o glumcima suditi tek kad cijeli film ugleda svjetlo dana. Inače, fotografija Ryana Goslinga kao Kena javnosti je predstavljena dva mjeseca nakon izgleda Margot Robbie u ulozi Barbie. Što se samog filma tiče, trenutno nije poznato u kojoj je fazi snimanja, a zasigurno ga nećemo imati priliku pogledati još barem godinu dana.

 

Osim Margot Robbie i Ryana Goslinga, u filmu uloge imaju i America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Saoirse Ronan te Will Ferrell. Redateljica film je Greta Gerwig, najpoznatija po uspješnici Little Women. Uzimajući sve navedeno u obzir, riječ je o filmskom naslovu od kojeg se zaista mnogo očekuje.

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori