Gdje pronaći “it” kapu sezone prije nego nestane s polica?

Gdje pronaći “it” kapu sezone
prije nego nestane s polica?

Unutar muškog ormara nastali su brojni ženski modni trendovi. Od klasičnog odijela do bijele košulje i bomber jakne, u jednostavnosti muških modela brojni dizajneri su pronalazi inspiraciju i stvarali nove, moderne klasike unutar ženskog ormara. Osim odjevnih komada, muški modni dodaci su u ženski ormar unosili svježinu i dječački prkos. Nakon stroge i muževne fedore, simpatična dječačka baker boy kapa je našla put do ženskog ormara.

IT KAPA JESENSKE I ZIMSKE SEZONE

Nekad dio uniforme prodavača novina, pekara i mornara, ove jeseni je već drugu sezonu zaredom jedan od najistaknutijih trendova u svijetu modnih dodatak. Baker boy ili newspaper boy kapa omiljeni je modni dodatak brojnih trendseterica u kojem su pronašle onaj savršeni završni pečat za svaki outfit. Jednako poput ostalih komada i modela preuzeti iz muškog ormara, baker boy kapa donosi jednostavnost i klasičan izgled, ali uz dozu neodoljivog dječačkog šarma.

Prvi val popularnosti unutar ženske garderobe baker boy kapa doživjela je još u šezdesetim i sedamdesetim godinama prošlog stoljeća kada je bila jedan od omiljenih novih dodaraka u ormarima it djevojka poput Jane Birkin, Edie Sedgwick, Brigitte Bardot i Jean Shrimpton. Baker boy kapa danas je svoju popularnost vratila unutar bitno drugačijih kombinacija nekih novih it djevojaka.

Inspirirajte se ikonama 60-ih i 70-ih ili „it“ djevojkama Instagram generacije i svojim jesenskim kombinacijama dodajte šarm ovog it modnog dodatka. Za ležeran outfit inspiriran pariškim ulicama uz ovu će vam kapu trebati samo prugasta majica i malo trapera. Uklopite ju u jednostavne, monokromne kombinacije, a za look inspiriran s Edie Sedgwick, Jane Birkin ili Brigitte Bardot spojite ju s prugastim uzorkom, suknjom ili haljinom A kroja, sjajnim gležnjačama i teddy kaputom.

Prošle jeseni i zime svaki model baker boy kape rasprodao se nekoliko minuta nakon što se pojavio na policama dućana i online shopova. Gdje pronaći najbolje high street modele prije nego nestanu s polica otkrivamo vam u nastavku.

ASOS

Baker Boy kapa

Asos

Baker Boy kapa

Asos

Baker Boy kapa

Tommy Hilfiger (Asos)

Baker Boy kapa

Asos

Baker Boy kapa

Asos

Baker Boy kapa

Glamorous (Asos)

Baker Boy kapa

Asos

Baker Boy kapa

Sacred Hawk (Asos)

BERSHKA

Baker Boy kapa

Bershka

H&M

Baker Boy kapa

H&M

Baker Boy kapa

H&M

Baker Boy kapa

H&M

Baker Boy kapa

H&M

MANGO

Baker Boy kapa

Mango

STRADIVARIUS

Baker Boy kapa

Stradivarius

ZARA

Baker Boy kapa

Zara

Baker Boy kapa

Zara

Foto: Instagram, Asos, Bershka, Mango, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori