Novi nakit hrvatskog kreativnog dvojca

Novi nakit hrvatskog kreativnog dvojca

 BADU / "NY VELVET UNDERGROUND”

Da se iz jednog spontano nastalog prijateljstva mogu roditi vrlo kreativne stvari, danas najbolje dočarava suradnja koja stoji iza brenda BADU – Tee Momčilović (THE ALL) i Jelene Malenice. Nakon što su se povezale ovog proljeća, vrlo brzo su započele suradnju, ušle u atelje pune entuzijazma i ideja te, prema vlastitim riječima, uz Dnevnik jedne ljubavi Josipe Lisac izbrusile i sašile novu kolekciju nakita BADU / “NY VELVET UNDERGROUND”.

 BADU / "NY VELVET UNDERGROUND” 3

Kada je riječ o ovom jedinstvenom nakitu, mesing, bakar i aluminij izvrsno su se stopili s brušenom eko kožom i baršunom, dok geometrija i minimalizam flertuju s umjerenom dozom kiča. Kolekcija unikatnog nakita dizajnirana je kako bi bila funkcionalna i jednostavna pri nošenju, a zanimljivi detalji poput kopčanja i vezivanja dodatno zaokružuju svaki komad.

 BADU / "NY VELVET UNDERGROUND” 5

Novu kolekciju za jesen/zimu 2016./2017., Jelena i Tea uspješno su predstavile na Edelstoff marketu u Beču, a domaćoj će se publici predstaviti u sklopu nadolazećeg Artomata u Hrvatskom društvo likovnih umjetnika, koji započinje 16. i završava 23. prosinca. Nakit ovih dviju novopečenih prijateljica i šankerica sa stilom možete pogledati i u ateljeu u AKC Medika i pratiti ga na THE ALL Facebook stranici.

 BADU / "NY VELVET UNDERGROUND” 8

 BADU / "NY VELVET UNDERGROUND”9

BADU / "NY VELVET UNDERGROUND” 7

BADU / "NY VELVET UNDERGROUND” 2

Foto: Stella Leboš

Učitati još
Zatvori