Aquazzura balerinke s pomponima

Aquazzura balerinke s pomponima

Ako ste mislili da smo pompone ostavili za sobom u prošloj sezoni, sa sve većom sigurnošću može se reći da ste bili u krivu. Poznati modni brendovi pompone ponovno vraćaju u središte pozornosti, pa ih i u novoj toplijoj sezoni možemo pronaći na modnim dodacima – naročito obući, balerinkama i sandalama.

aquazzura2

Jedan od glavnih aktera modne scene koji je popularizirao ove šarmantne detalje bio je dizajner Edgardo Osorio, koji stoji iza talijanskog modnog brenda Aquazzura, a njegove modele sandala s pomponima i resicama u prethodnim sezonama nosile su doslovno sve trendseterice. Za proljeće/ljeto Aquazzura je pripremila sličan trend, no sada na popularnim balerinkama na vezanje.

aquazzura

Model Sunshine izrađen je od brušene kože, ima minijaturnu zlatnu peticu i dolazi s najmekanijim vezicama koje će povezane na nozi izgledati izuzetno chic, ali i sjesti ugodno na kožu.

Sunshine model dolazi u četiri boje: crvenoj, crnoj, boji karamele i ‘nude’, a pomponi ne krase samo prednju stranu balerinke, već i krajeve vezica, što im dodatno daje na zanimljivosti i šarmu. Pronaći ih možete na Aquazzura stranici, a nabaviti i na Net-a-Porteru.

aquazzura4

aquazzua7

aquazzura7

aquazzura5

Foto: Aquazzura

Učitati još
Zatvori