Trendseterice će ovog proljeća obožavati nove Aquazzura cipele

aquazzura

Aquazzura cipele u proteklih su nekoliko sezona ostvarile apsolutnu dominaciju na sceni, a posjedujete li Instagram profil, čak ni ondje niste mogli zaobići ove fotogenične i poželjne modele, za koje je ‘glavni krivac’ kolumbijski dizajner i utemeljitelj brenda Aquazzura – Edgardo Osorio.

Svoju popularnost, ove cipele duguju vrhunskoj estetici i kvaliteti, ali i streetstyle zvijezdama i trendsetericama koje su Aquazzura modele ponosno nosile i promovirale na svim raspoloživim društvenim mrežama, pa tako i na Instagramu. Formula za uspjeh Edgarda Osorija zapravo je bila vrlo jednostavna; kreirati cipelu za kojom će se okretati glave, ali i cipelu koja će modernoj ženi u pokretu biti najbolja prijateljica i stalni oslonac.

aquazzura2

Zahvaljujući znanju stečenom u ateljeima kuća Salvatore Ferragamo, Sigerson Morrison, René Caovilla i Roberto Cavalli, Edgardo je sa samo 25 godina pokrenuo svoj brend, ponudivši ženama nosive, udobne, vrhunski izrađene i atraktivne cipele, kako bi se uvijek i svugdje osjećale lijepo i samopouzdano. U svom naumu definitivno je uspio, a u kratkome roku oko sebe je okupio vojsku celebrity poklonica; Rihannu, Poppy Delevingne Diane Kruger, Kendall Jenner i mnoge druge, koje su modele ‘Sexy Thing’, ‘Wild Thing’ i ‘Belgravia’ učinile sada već kultnima.

Danas je Aquazzura globalno priznata i prisutna s trgovinama u Firenci, Londonu, Miamiju te uskoro New Yorku, Moskvi, Dubaiju i Hong Kongu, a srca trendseterica još jednom će brže zakucati na prvi pogled najnovije kolekcije za proljeće/ljeto 2015., u kojoj se ponavljaju proteklih sezona rasprodani i gore spomenuti klasici, kao i neki novi modeli zbog kojih ljeto iščekujemo s još većim nestrpljenjem.

‘Belgravia Pom Pom’, ‘Raffia Pom Pom’, ‘Wild One’ i ‘Colorado’, samo su neka od imena ljetnih modela, koji su svi do jednoga nevjerojatno šarmantni. Šareni pomponi, resice od brušene kože, tanke vezice i etno printovi, detalji su i motivi koji se protežu ovom vedrom i koketnom kolekcijom, koja poziva na još jedno bezbrižno i jednostavno nezaboravno ljeto.

Foto: Aquazzura

Komentari