Antonija Stupar Jurkin za Accessoires

Antonija Stupar Jurkin za Accessoires

antonija-stupar-jurkin-3

Veljača ponosno nosi titulu najromantičnijeg mjeseca u godini. Premda će poneki skeptici reći kako je slavljenje Valentinova zapravo potpuno besmisleno, mnogi će se ipak složiti kako je zapravo lijepo imati službeni datum koji slavi ljubav jer ljubav je ono što životu daje smisao i što pokreće svijet.

antonija-stupar-jurkin-2

Za ovo Valentinovo hrvatski brend modnih dodataka, Accessoires, pripremio je najslađu poslasticu u obliku raznobojnog i razigranog trendi nakita, koji je voditeljica Antonija Stupar Jurkin odlično uklopila u svoj svakodnevni styling. Stoga, za najromantičniji dan u godini odaberite nove komade iz Accessoires kolekcije koji slave ljubav. Među njima se ističu zavodljivi crveni komadi, kao što su statement ogrlice i upečatljive viseće naušnice.

antonija-stupar-jurkin-4

Osim što obiluje crvenim detaljima, nova Accessoires kolekcija priziva sunčane dane nakitom jarkih boja i veselih detalja, u ulozi prvih glasnika proljeća. Neonske boje, zveckave narukvice, predimenzonirane ogrlice te zanimljivo koktel prstenje probudit će vas iz zimskog sna i lansirati u mnogima omiljeno godišnje doba.

antonija-stupar-jurkin-5

Accessoires nakit može se pronaći na 16 lokacija diljem Hrvatske: Rijeka, Osijek, Sisak, Makarska, Zadar, Karlovac, Šibenik, Varaždin, Split, Krk, Dubrovnik i Biograd te u dm prodavaonicama.

antonija-stupar-jurkin-1

Make Up: Žana Kožul
Hair: Salon Franić
Foto: Matea Smolčić Senčar/Darkroom

Učitati još
Zatvori