24 sata s Antonijom Stupar Jurkin

24 sata s Antonijom Stupar Jurkin

U današnjem svijetu kada smo okruženi društvenim mrežama, magazinima, dnevnim novinama, TV emisijama i slično, imamo puno jasniji pogled u živote uspješnih ljudi. I neminovno se, gledajući ih svakodnevno na naslovnicama časopisa ili na malim i velikim ekranima, pitamo kako im to uspijeva; kako balansiraju karijeru i privatni život, kako sve stižu jednom danu (jer ipak na raspolaganju svi imamo jednak broj sati)… Koja je dobitna formula za uspjeh jedno je od najuniverzalnijih pitanja na temu kojeg su napisane nebrojene knjige, a u novije vrijeme snimljeni podcasti, TED razgovori, brojna predavanja, online tečajevi i specijalizirane emisije svi savjetima i motivacijskim razgovorima pokušavaju doći do rješenja.

Antonija Stupar Jurkin

Pokušat ćemo malo zagrebati po toj površini u našoj novoj rubrici “24 sata s…” u kojoj ćemo ugostiti uspješne i poznate Hrvate i Hrvatice. S njima ćemo razgovarati o njihovim konkretnim životnim putanjama, karijerama, savjetima kroz video o jednom tipičnom danu u njihovim životima. Naša prva gošća je Antonija Stupar Jurkin koju smo godinama pratili na malim ekranima, ali sada je ulogu TV voditeljice i svjetla reflektora zamijenila onom iza kulisa. Radi u PR-u, uspješna je poslovna i obiteljska žena, majka dvoje djece koja uspješno balansira između poslovnog života i svih privatnih obaveza.

Kako izgleda 24 sata s Antonijom Stupar Jurkin, njena dnevna poslovna i beauty rutina, trenuci koje krade samo za sebe, doznajte u videu u nastavku. S Antonijom smo proveli jedan dan, a ona nam je ispričala sve o svojem uobičajenom rasporedu.

Foto: Sanja Jagatić

Video: Jure Perišić

Hvala Bahlen Beauty showroomu na ustupljenom mjestu za snimanje.

Ostvareno u suradnji s Philips Hrvatska.

Učitati još
Zatvori