Šarmantne galaksija ogrlice s potpisom hrvatske umjetnice

Šarmantne galaksija ogrlice s
potpisom hrvatske umjetnice

cella 9

Cella

O zanimljivoj umjetnici Aniti Celli Celić već smo pisali. Svestrana umjetnica stvara najdelikatnije predmete i umjetnička djela koja svojom eteričnošću instantno osvajaju. Bilo da se radi o papirnatim skulpturama, reljefima, dekoracijama za zid ili o knjižici za djecu.

cella 7

cella 2

Gdje se nalazi inspiracija

Inspiraciju nalazi u prirodi,čudnovatim životinjama – od kitova, narwhala, kukaca… sve kod nje je začudno, neobično, eterično i istovremeno izuzetno elegantno i profinjeno. Tako je sada inspiraciju za liniju nakita, tj. ogrlica pronašla nešto dalje od prirode koja nas okružuje.  Otišla je najdalje moguće – u svemir. Kolekciju je nazvala Privatna galaksija, a čine ju drvene kuglice/planeti ručno obojene akrilnim bojama na prilagodljivoj trakici. Sve su planete izrađene ručno tako da postoje male nesavršenosti koje samo pridodaju dodatni šarm ovim umjetnički izvedenim ogrlicama.

cella 4

cella 3

Ogrlice iz linije Privatna galaksija

Galaksije čine zvijezde, planeti, tamna tvar i prašina, a dijele se na eliptične, spiralne i nepravilne… Ogrlice iz Privatne galaksije donose novu, Cellinu galaksiju koju nastanjuju samo njoj poznati planeti. Sve detalje o ručno rađenim originalnim ogrlicama Privatne galaksije možete saznati na Cella And Wolves.

cella 6

cella 5

cella 10

cella 8

Foto: Cella And Wolves

Učitati još
Zatvori