Kako Francuskinje nose najpopularnije modele pletiva sezone?

Kako Francuskinje nose najpopularnije
modele pletiva sezone?

& Other Stories pletivo

Unutar ormara Francuskinja i njihovog prepoznatljivog stila mnogi su oduvijek pronalazili inspiracija. Od jednostavnih krojeva i ležernog pristupa klasicima do raskošnih materijala i trendi komada koji svaku novu sezonu začine i naglase svoj besrpijekoran look, Francuskinje su, čini se, pronašle jednostavnu formulu za savršen outfit baš svaki put.

& Other Stories pletivo

Kad govorimo o komadima koji unose dašak francuskog stila u svaki ormar, postoji nekoliko njihovih favorita i apsolutnih klasika koji se uvijek zadržavaju unutar njihove garderobe, ne bitno o kojoj se sezoni radilo. Uz bijelu košulju i odličan par traperica, malu crnu haljinu i blejzer, svaka nova sezona u ormare Francuskinja unosi i nekoliko noviteta. U svakoj hladnoj sezoni kao nezaobilazan favorit ističe se pletivo.

KAKO NOSITI PLETIVO NA FRANCUSKI NAČIN?

& Other Stories pletivo

Unutar ormara Francuskinja pletivo će ove jeseni i zime igrati veliku ulogu. Od neutralnih boja i modele s zanimljivim detaljima poput zvonastih rukava do jednostavnih modela obojanih upečatljivom bojom ili nenametljivim uzorcima, Francuskinje unutar svoje jesenske i zimske garderobe imaju nekoliko modela pletiva. I dok će trendi siluete uvijek spojiti s neutralnim bojama, a samo jednostavne modele birati u uzorcima, bojama i ukrasiti upečatljivim detaljima, one u svakom komadu pletiva dobivaju savršeni istovremeno svestrani i upečatljivi komad pletiva.

& Other Stories pletivo

Nova kolekcija brenda & Other Stories, koji se uvijek ističe kao jedan od high street favorita trendseterica diljem svijeta, pa tako i onih u Francuskoj, donosi savršenu kolekciju pletiva za svaki ormar. Od jednostavnog prljavo bijelog džempera s zvonastim rukavima do klasika u prugastom uzorku s zlatnim gumbima i trendi modela s upečatljivim detaljima, svaki od & Other Stories komada pletiva Francuskinje bi rado nosile ove jeseni i zime.

& Other Stories pletivo

& Other Stories je upravo unutar francuskog stila i na ulicama Pariza pronašao inspiraciju za novi lookbook i pokazao kako bi Fancuskinje nosile najpopularnije modele pletiva ove sezone. I kad govorimo o kombinacijama s pletivom, Francuskinje zadržavaju jednostavnost i nonšalanciju u njihovom kombiniranju. Sve što vam treba su odličan par plavih traperica ravnog kroja, crna (kožna) suknja mini dužine i odličan par crnih gležnjačo. Svaku kombinaciju začinite s decentnim nakitom i cross-body torbom.

A classic day in Paris; a stroll along the Seine with your arms around a friend. #andotherstories

Objavu dijeli & Other Stories (@andotherstories)

U nastavku izdvajamo modele pletiva iz najnovijeg & Other Stories lookbooka koji će obilježiti novu hladnu sezonu i tri komada koji vam trebaju kako bi ih nosili poput Francuskinje.

pletivo-andotherstories-12

& Other Stories pletivo

pletivo-andotherstories-13

pletivo-andotherstories-15

& Other Stories pletivo

pletivo-andotherstories-16

pletivo-andotherstories-19

pletivo-andotherstories-17

pletivo-andotherstories-18

Foto: & Other Stories

 

 

Učitati još
Zatvori