I ovaj brend ima svoj wedding shop

I ovaj brend ima svoj wedding shop

other stories vjencanice (22)

U sezoni proljetnih vjenčanja nikada dosta ideja za stylinge. Poznati high street brendovi sve više uviđaju važnost prijedloga za svečana događanja – od romantičnih haljina do blještavih modnih dodataka. Ako ste tip za neklasično vjenčanje, u njihovoj ponudi lako ćete pronaći lijepe, ležerne modele dok kada se radi o trendovima za djeveruše i ostale uzvanice, u posljednje vrijeme najviše pažnje dobivaju duge haljine, one s volanima i glossy materijali.

other stories vjencanice (1)

Još jedno poznato modno ime na svojoj stranici predstavilo je odjel za vjenčanja, i to ono omiljeno među minimalisticama i obožavateljicama skandinavskog stila. Brend & Other Stories izdvojio je nekoliko modela u kojima ćete izgledati jednostavno, elegantno i sa stilom. Na samom vrhu prijedloga su bijele, čipkaste haljine, nakon čega slijede one s etno detaljina i nezaobilazni maxi modeli.

other stories vjencanice (4)

& Other Stories donosi i divne modne dodatke, nas su osobito osvojile sandale od pliša s upečatljivom potpeticom. Što se još nalazi u wedding ponudi ovog brenda, pogledajte u nastavku:

Galerija:

Učitati još
Zatvori