Mornarske prugice i ljetne haljine na A’marie način

Amarie proljece 2016 (2)

Za sezonu proljeće/ljeto 2016. dizajnerica Anamarija Brkić pripremila je prepoznatljive siluete koje su ovaj put još lepršavije, opuštenije i ponekad romantične – upravo onakve kakve priliče toploj sezoni. Kao baza kolekcije tu su A’marie majice i tunike od MicroModala različitih dužina koje se ističu zbog trakica zavezanih u mašnu ili mogućnosti vezanja. Svaki ovaj model, što je i poznato kod Anamarijinog dizajna, može se nositi na više načina i kombinirati s raznim stilovima.

Amarie proljece 2016 (3)

Ono čemu je za ljetnu sezonu osobito posvećena pažnja su suknje, haljine i hlače. Sve njih karakterizira prozračnost i nesputanost, a svaki komad poseban je i ženstven te ga jedinstvenim čine pomno osmišljeni detalji. Tako je, primjerice, u dvobojan model hlača ušivena traka s printom, dok je u slučaju ljetnih šorceva korišteno više različitih uzoraka odjednom. Pomponi i resice, koji su prisutni i u ovoj kolekciji, daju razigranu notu svim novim ljetnim modelima. Suknje također dolaze s uzorkom, ali i u ‘basic’ varijanti od MicroModala u tamno plavoj boji i boji kože.

Amarie proljece 2016 (4)

Predimenzionirano rupičasto pletivo koje je brend A’marie predstavio za Božić sada je dobilo svoju ljetnu varijantu od pamučnog konca. S kratkim rukavima ili naramenicama na vezanje – ovi modeli sigurno će ponovno osvojiti Hrvatice. Dolaze u tamno plavoj boji, boji vanilije i crnoj te će lako funkcionirati u dnevnim i večernjim prigodama. Osim njih, kao ključni odjevni komad nameće se i bomber jakna. Ova s potpisom A’marie je u metalik zelenoj nijansi s plavo-bijelim porubima i ovratnikom.

U skladu s ljetom, kroz kolekciju se provlače i prugice, krojevi otkrivaju ramena i leđa, a pamuk s rupama i svila pretvaraju haljine u remek djela. Anamarija Brkić u novoj se sezoni vraća jednostavnošću, ali ne onoj lišenoj zanimljivosti. Svaki njezin dizajn istovremeno je moćan i senzualan – neovisno odjenete li uz njega još jedan upečatljiv komad ili običnu pamučnu bijelu majicu.

Amarie proljece 2016 (5)

Fotografije kampanje potpisuje Maja Kljaić, model je Jelena Hudjek (Talia Model), a za make se pobrinula Sabina Šarić Novak za Jane Iredale (Dermacare).

Amarie proljece 2016 (6)

Amarie proljece 2016 (7)

Amarie proljece 2016 (8)

Amarie proljece 2016 (9)

0