Dizajnerica A’marie predlaže što odjenuti za večeru Le Diner en Blanc

Dizajnerica A’marie predlaže što
odjenuti za večeru Le Diner en Blanc

amarie-diner-en-blanc-2

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od najposebnije večere na svijetu! Najavljivan mjesecima, Le Diner en Blanc napokon stiže u Zagreb, a brojni će se posjetitelji okupiti na lokaciji koja će ostati tajnom sve do samog početka te uživati slavlju prijateljstva, gozbi i brojnim drugim atrakcijama koje organizatori također ne smiju otkrivati. Datum prvog izdanja je 14. rujna 2017., a  prijave za nezaboravnu večer druženja i prijateljstva ponovno su otvorene na službenoj stranici Le Dîner en Blanc zagreb.dinerenblanc.com/register.

Kao što i samo ime događanja govori, najvažnije je držati se jednog pravila – sve mora biti bijelo. Boja ebanovine, vrhnja i ljuske jajeta nisu prihvatljive kao ni smeđe ili sportske cipele dok se srebna ili zlatna boja može koristiti samo ako je riječ o modnim dodacima.

amarie-diner-en-blanc-1

Što predlaže A’marie

Kako je riječ o ekskluzivnom i elegantnom događanju i odabir outfita je iznimno važan stoga poznata hrvatska dizajnerica Anamarija Brkić koja stoji iza modnog brenda A’marie savjetuje što odjenuti i kako istaknuti odabrane bijele kombinacije za najelegantniju zagrebačku večeru. “Bijeli modeli efektni su sami po sebi. Moja preporuka su slojevitost i ležernost što redovito preferiram i u slučaju brenda A’marie. All white kombinacije zanimljivije su što su lepršavije i prozračnije. Bijela ljetna haljina s otkrivenim leđima dovoljna je za potpuni dojam, neovisno o tome kombinirate li ju uz ravne sandale ili visoke potpetice, a mala svjetlucava torbica, za ovu priliku u srebrnoj boji, dat će svemu dodatnu dozu luksuza“, izjavila je.

Kad je riječ o nakitu i modnim dodacima predlaže jednostavne i efekte dodatke: “Predimenzionirane viseće naušnice zasigurno će sve zaokružiti na najljepši način, možete posegnuti i za samo jednom, ali efektnom. Uz njih će pristajati i srebrni prsten u minimalističkom stilu“.

amarie-diner-en-blanc-3

Le Diner en Blanc večera u rujnu

Iako je održavanje najelegantnijeg piknika na svijetu bilo predviđeno za proljeće, zbog loših vremenskih uvjeta datum održavanja odgođen je za rujan. Zagrepčani i posjetitelji Zagreba na jedinstven će način otkriti i slaviti vrijednosti koje Le Diner en Blanc promiče – prijateljstvo, eleganciju, jednakost, druženje, galantnost i tajnovitost, a pritom uživajući u okusima najboljih hrvatskih chefova te vrhunskom zabavnom programu i vatrometu pod zvjezdanim zagrebačkim nebom. Ovaj je koncept privukao pažnju i zagrebačke dizajnerice koja i privatno voli nositi odjeću bijele boje: “Jako mi se sviđa cijela ideja i jako sam znatiželjna kako će sve izgledati. Spoj mode, uživanja na otvorenom i gastro ponude uvijek je idealna kombinacija i rekla bih da je Diner en Blanc baš po mom ukusu jer spaja sve navedeno u jedan magičan događaj. Imam puno bijele odjeće koju osobito uživam nositi ljeti jer je jednostavna i ne zahtijeva previše razmišljanja“.

amarie-diner-en-blanc-4

Košare s delikatesama domaćih chefova

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su pripremili i mogućnost online kupnje košare s delikatesama koje će pripremiti vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Baltazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana mogu se odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Jana i Jamnica.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna koja uključuje i prijevoz do lokacije. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti posjetitelje do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije.

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com.

Učitati još
Zatvori