Nova proljetna kampanja brenda A’marie

Nova proljetna kampanja
brenda A’marie

amarie ss 17 (13)

Svaka nova sezona najavljuje promjene kod brenda A’marie. Ovo proljeće i ljeto još je opuštenije i razigranije, upotpunjeno dizajnerskim rješenjima i detaljima koji odjevne komade čine zanimljivima iz svih perspektiva. A’marie novu kolekciju bazira na lepršavim ljetnim haljinama, koje su sve samo ne obične.

amarie ss 17 (12)

Nova kampanja snimljena je u poznatoj Galićevoj zgradi u Zagrebu, u Vukovarskoj ulici, koja je poznata kao arhitektonski spoj funkcionalnosti i modernizma te se kao takva pokazala idealnom za pozadinu novih modela iz kolekcije proljeće/ljeto 2017.

amarie ss 17 (11)

Baš poput ove arhitektonske građevine iz pedesetih godina, nova A’marie vizija pronalazi sličnosti u funkcionalnosti i modernosti izrade. Funkcionalnost je vidljiva na prvu, a igra upečatljivim materijalima i brojnim novitetima poziva na ‘forward’ poimanje mode. Tako prorezi na haljinama otkrivaju kožu, baš poput prozorskih okna koji propuštaju svjetlost, a boje u kolekciji i geometrijski oblici vuku poveznicu s unutarnjim prostorom.

amarie ss 17 (14)

Glavnu ulogu igra niz šarenih i atraktivnih printeva koji privlače na prvi pogled, prizivaju ljeto te se nadovezuju na prethodnu kolekciju. Cvijeće, cvjetni buketići, lišće i životinjice na svijetlim, puderastim i tamnijim materijalima nadopunjavaju prorezi, cifovi i rips trakice koje se vežu u mašne, naglašavajući struk, leđa i ramena. Otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

amarie ss 17 (15)

Svila, viskoza, lagani i čvrsti pamuk, mikromodal, čipka prekrivena metalik ljuskicama te končani materijali, svi ugodno pristaju uz kožu i dozvoljavaju joj da diše u toplim mjesecima. Osim toga, krojevi su laki za nošenje jer su jednostavni, s dozom asimetrije, a krasi ih raskošan dezen zbog kojeg će svaki styling biti vrhunski.

amarie ss 17 (6)

Baloner kao omiljena inspiracija dizajnerice u ovoj kolekciji je zadržao svoju klasičnu formu, ali ukrašen nizom gumbiju koji ga odmiče od klasike, ovoga puta se našao i u floralnom printu i u crnoj brušenoj svili. Isto tako i reinterpretiran u bijeloj košulji od brušene svile kao još jedan komad koji je vječan i multifunkcionalan.

amarie ss 17 (3)

Svaka topla sezona je nezamisliva bez basic komada, tako da kolekcija donosi i končane veste-haljine, jednobojne tunike i haljine od mikromodala, također ukrašene rips trakama čijim se vezanjem stvara nova modna priča.

amarie ss 17 (4)

A’marie za ovo proljeće voli spajati više vrsta materijala u jednom modelu te naglašavati detalje koji čine razliku u dojmu te time daju prepoznatljiv potpis brenda. Žene koje nose A’marie dizajn nije teško prepoznati u masi.

amarie ss 17 (5)

Dizajnerica donosi i ruksake sa svojim potpisom napravljene od nepropusnog materijala za kišne kabanice s metaliziranim ručkama i mašnama. A’marie u kolekciji nastavlja suradnju s hrvatskim brendom nakita od naočalnih leća Si Eter, te najavljuje novu – marame za pse u suradnji s brendom dawg.swag.

amarie ss 17 (17)

amarie ss 17 (16)

amarie ss 17 (7)

amarie ss 17 (8)

amarie ss 17 (9) amarie ss 17 (10)

Kampanju potpisuju;

Fotografija: Maja Kljaić
Make-up: Simona Antonović
Model: Ena Čuček (Midikenn) i pas Carlos
Art direkcija: Martina Marinić
Tekst: Tina Bačić

Učitati još
Zatvori