Amal Clooney odjenula haljinu hrvatskog brenda S.dress

Poznata po tome da svojom pojavom privlači poglede gdje god da se pojavi, Amal Clooney nije prošla nezamijećeno ni ranije ovog mjeseca, kada se u Londonu sastala sa zamjenikom britanskog ministra vanjskih poslova Hugom Swireom i bivšom prvom damom Maldiva Lailom Ali Abudlla. Veliki sastanak na temu političke situacije na Maldivima zapeo je za oko mnogima, jer je poznata britanska odvjetnica ovom prilikom nosila dizajn hrvatskog brenda S.dress poduzetnice Lane Biondić.

Amal, za čiju se pažnju otimaju brojne modne kuće svjetskoga glasa, iz S.dress kolekcije odabrala je haljinu Ava u boji vina, koja je poput cijelog S.dress asortimana izuzetno chic i ženstvena, istovremeno udobna i laskava prema ženskoj figuri, a osim toga i praktična zahvaljujući inovativnom materijalu od kojeg je izrađena.

s.dress haljina3
Amal Clooney do haljine je došla posredstvom Sanje Vukelić, direktorice britanske tvrtke S-range limited, koja je zadužena za transformaciju S.dressa u globalni uspjeh. Zahvaljujući Amal, S.dress je ovom prilikom doista stao uz bok najvećima, budući da je odvjetnica svoj poslovni look zaokružila Bar torbom s potpisom slavnoga Diora.

Foto: S.dress, Twitter

0
1 Response