Još jedne sandale sezone

Kako izgledaju savršene party sandale u high street verziji za ovu sezonu, mogli ste saznati ovdje. Stradivarius je popratio modni trend 80-ih i ludih kolorističkih kombinacija koje znamo pod pojmom color-blocka. A kada je riječ o brendovima koji su definirali taj trend, obavezno moramo spomenuti ime dizajnera Alexandrea Birmana, čije su šarene Lolita sandale ove sezone zavladale modnom scenom.

Omiljene sandale trendseterica

Dizajnom vam ove sandale jednostavno moraju izgledati poznato, jer riječ je o modelu koji već nekoliko godina žari i pali modnim svijetom i čini se kao da nema urednice, blogerice i holivudske zvijezde, koja barem jednom nije prošetala u dizajnerovim minimalističkim, no istovremeno uistinu posebnim sandalama. Brazilac Alexandre Birman od svog je modela Clarita napravio svjetski bestseller, a njega ćete prepoznati po vrlo jednostavnoj silueti koja dolazi s dva kožna remenčića; jednim preko prstiju i jednim oko gležnja. Trakice se u oba slučaja vežu u efektnu kožnu mašnicu i atraktivna su nadopuna inače jednostavnog stila sandale.

Postojeći model, Alexandre Birman ove je godine dodatno razigrao i osim Clarite s dvije kožne trakice, pojavila se Lolita s njih tri. Kao i sve prethodne, i ove sandale dostupne su u neutralnom spektru boja, koji čine bijela, crna, metalik srebrna i boja karamele, no najviše pozornosti očekivano su privukle Lolite u multi-color kombinaciji. Crna, crvena, ružičasta, žuta i tirkizna, čine color-block kojem mnoge trendseterice jednostavno nisu mogle odoljeti. Tako je rođena još jedna party cipela sezone, koja će biti glavna zvijezda svake odjevne kombinacije. Možda ju baš zato ‘it’ djevojke nose vrlo ležerno, uz omiljeni par traperica. Iako zalihe brzo odlaze, do sandala je još moguće doći na Net-a-Porteru i Farfetchu.

alexandre birman

Foto: Instagram

0