Raskošna kampanja za novu kolekciju Aleksandre Dojčinović

Raskošna kampanja za novu kolekciju
Aleksandre Dojčinović

LEILOU-AW-2017_18_1

Jedna od najiščekivanijih kolekcija Aleksandre Dojčinović, ona za predstojeću jesen i zimu, predstavljena proljetos na glamuroznoj reviji na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, stigla je koncem kolovoza u prodaju u Lei Lou trgovine u Zagrebu, Splitu i u odabranim svjetskim buticima, a prati je i ovaj put raskošna kampanja.

LEILOU-AW-2017_18_2

Aleksandra Dojčinović predstavila novu kampanju

Snimana je, zanimljivo, na licu mjesta, za vrijeme trajanja revije na pitoresknom prvom peronu Glavnog kolodvora, kamo je Aleksandra uzvanike, da podsjetimo, dovezla vlakom i na taj način objedinila tradiciju i budućnost, šaljući snažnu poruku o važnosti Hrvatskih željeznica, ali i domaće industrije, modne i svake druge, u punom smislu riječi.

Iako i u novoj kolekciji dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom potpisu s prizvukom ženstvenosti, na prvi je pogled jasno da je riječ o njenoj najzrelijoj kolekciji do sada, što kampanja zorno dočarava. Svaki komad pomno je osmišljen dio zaokružene priče u kojoj ne nedostaje glamura, ali onog lako nosivog i s kojim je zapravo teško pogriješiti, s obzirom da je riječ o kompleksnim haljinama koje su same po sebi dovoljne za ostavljanje dojma.

Aleksadra Dojčinović

Još jedna doza Lei Lou glamura

Slojevitost koju je postigla sjajnim pletivom i poslovnim odijelima s pripadajućim kaputima dala je jednu novu, ozbiljniju dimenziju njezinom brendu Lei Lou, dok se s druge strane nije bojala poigrati transparentnim fragmentima na finoj čipki, blještavim resicama na mini haljinama i kontrastima općenito. Bogatstvo kolorita jesensko-zimskih nijansi zaokružuju bunde od bojanog krzna, dugački, vuneni kaputi vezani u struku i ukrašeni čipkastim, krznenim i cvjetnim aplikacijama, ali i novi modeli Lei Lou cipela, čizme preko koljena od najfinije brušene kože te salonke i zimske sandale posute šljokicama.

LEILOU-AW-2017_18_4

Nova kolekcija, kao i nekoliko prije nje, prepoznata je i izvan granica Hrvatske i sve je češći odabir zvijezda na svjetskim red carpetima pa su je tako u zadnje vrijeme već odjenule američke glumice Isaa Rae i Madeleine Petsch, koje su se pridružile pjevačici i bivšoj Spice Girl Mel B, glumicama Zoey Deutch, Lyndie Greenwood, Isabeli Moner, Logan Browning i poznatoj mladoj plesačici Chloe Luksiak, proizašle iz gledanog reality showa Dance Moms, a koje su redom posljednjih mjeseci odabirale Lei Lou na svjetskim premijerama i dodjelama nagrada.

LEILOU-AW-2017_18_5

Aleksadra Dojčinović

Fotografije: Deker+Kutić
Frizura: Katica Topčić
Make up: Žana Kožul
Modeli: Anja Polić, Zita Nakić, Lana Klarić, Petra Krnić za Talia model

Učitati još
Zatvori