Talijanske trendseterice u komadu sezone

Talijanske trendseterice u komadu sezone

Pratite li talijanske trendseterice na Instagramu, za oko vam je posljednjih dana morao zapeti jedan pulover s natpisom čije su se fotografije u kratkom roku raširile društvenim mrežama. Riječ je o limitiranoj capsule kolekciji Alberte Ferretti, koju je dizajnerica pustila u prodaju odmah nakon prikazivanja svoje pred-jesenske kolekcije prije tjedan dana.

Dizajnerica je prigrlila koncept ‘see now – buy now’, pustivši u prodaju vesele džempere koji su prodefilirali pistom njene modne revije. Kolekcija ‘Rainbow Week’ uključuje ukupno sedam vunenih pulovera, a svaki od njih na sebi nose izvezeno ime jednog dana u tjednu. Fini puloveri izvedeni su u niz vedrih kombinacija boja, a dizajnerica ih sugerira nositi uz omiljene traperice visokog struka za opušteni dnevni look ili uz prozirnu čipkastu suknju za cool večernji look.

Veliki ‘hype’ koji je nastao oko ove kolekcije, ponajprije zahvaljujemo talijanskim ‘it’ djevojkama koje su se fotografirale prethodnog tjedna u puloveru po svom izboru. Patricia Manfield, Eleonora Carisi, Candela Novembre, Gilda Ambrosio, Chiara Ferragni i mnoge druge, sudjelovale su u ovom projektu i definitivno pridonijele prodajnim rezultatima kolekcije.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori