Tople čizme koje trendseterice nose ove zime

Ove zime kao trend su se profilirali razni modeli cipela i čizama, a ovoj grupi definitivno pripadaju i tople zimske čizmice modnog brenda AGL Shoes. Riječ je o talijanskoj modnoj marki Attilio Giusti Leombruni, koja ima tradiciju dugu gotovo 60 godina i specijalizirala se za izradu visoko estetiziranih modela cipela, uspješno spajajući cijenu i kvalitetu.

Većina žena koja je imala priliku posjedovati jedan par ovih cipela, sasvim sigurno će se složiti kako je riječ o uistinu dugotrajnim modelima, koji su često bezvremenskog dizajna i traju godinama. U ovoj sezoni, brend AGL Shoes nametnuo se na modnoj sceni s jednim naročitim modelom čizama, točnije chic gojzericama koje su idealne za hladnu zimu, a naročito snježne radosti. Trendseterice su ga već objeručke prihvatile i počele pokazivati u svojim odjevnim kombinacijama na Instagramu.

AGL čizmice pojavljuju se u nekoliko atraktivnih varijanti; mat ili lakiranoj, s krznenom podstavom ili bez nje, s klasičnim ili vezicama od baršuna. Upravo ovi detalji daju im poseban ‘touch’ i razlikuju od sličnih modela koji postoje na tržištu. Talijanski brend, koji danas vode tri unuke osnivača Piera Guistija – Sara, Vera i Marianna, prije nekoliko je godina stekao svjetsku prepoznatljivost, kada je započeo proboj na američko tržište. Kod nas je dostupan za kupnju preko same stranice brenda ili u web shopu Luisa Via Roma.

AGL Shoes2 AGL Shoes3

Foto: Instagram, AGL Shoes

0