Nove i totalno minimalističke adidas tenisice

Nove i totalno minimalističke
adidas tenisice

@livestockcanada

@livestockcanada

I dok tržištem ovog proljeća vlada ružičasta boja i razne pastelne nijanse, adidas se u potrazi za novim hitovima okreće apsolutnom minimalizmu i nude tonovima. Stan Smith model koji ih je vinuo u street style nebesa i pokrenuo cijelu maniju za tenisicama koja još uvijek traje, ove su sezone predstavili u ‘ogoljenoj’ varijanti i boji kože. Nude liniju karakterizira potpuno lišavanje suvišnog, uklanjanje rupica koje tvore zaštitni znak, brisanje nepotrebnih šavova i vrlo clean izvedba koja je san svakog minimalista.

Prošle smo godine dobili samo bijeli model, a 2017. je donijela već spomenutu boju kože i bordo. No, Stan Smith nije jedina adidasova Originals uspješnica kojoj se daje pročišćeni izgled – Superstar sad možete nabaviti u još jednoj boji njihove Clean linije. Sve suvišno na ovom kalupu također je uklonjeno, osim poznate školjkaste kapice, a umjesto tri crte sa strana samo je ispisano ime modela.

@titoloshop

@titoloshop

Original Superstar 80’s Clean tenisice prvo su lansirane samo u bijeloj i crnoj boji, a ove godine, iako je vode s imenom ‘Crystal White’, nijansa ipak malo vuče na mint zelenu. U svakom slučaju, ako niste ljubitelj boja i volite pročišćeni dizajn, ovi modeli će vas oduševiti. Dostupne su u online shopovima koji dostavljaju u Hrvatsku, poput Livestock ili Haven.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori