Gazellice kakve do sada još niste vidjeli

Gazellice kakve do sada još niste vidjeli

adidas Gazelle Decon

Gazelle model prošle se godine pojavio na radaru i vrlo brzo postao omiljen. Kalup od brušene kože, prepoznatljive tri crte i brojne boje, među kojima popularna ružičasta, u trenu su ove tenisice stavili na sam vrh najpoželjnijih.

adidas je Gazelle tenisice lansirao krajem 60-ih godina, a gotovo su jedini njihov model koji se kontinuirano proizvodio od trenutka predstavljanja. Bile su prve tenisice proizvedene od brušene kože, a sve do 1990-ih bio je vezan isključivo uz sportaše, no u to doba počinje se probijati na urbanoj sceni. Obilježio je hip hop kulturu, brit pop, nosili su ih Mick Jagger, Michael Jackson, Kate Moss… Upravo originalni model iz 1991. adidas vraća u ovogodišnjoj jesenskoj sezoni, uz minimalne preinake što se izgleda tiče. I dalje ga odlikuje lagani potplat, brušena koža, ali i puno više boja te veća izdržljivost.

adidas Gazelle Decon

Minimalističke Gazelle Decon tenisice

Ove sezone brend je krenuo korak dalje u dizajnu te predstavio apsolutno minimalističke Gazellice u nježnoj nijansi ružičaste. Identičan prošiveni kalup ovog puta nema prepoznatljive tri crte, samo naziv Gazelle na vanjskom rubu i adidas logo na peti. Nazvan Gazelle Decon dolazi još i u zelenoj boji, s klasičnim gumenim potplatom.

Može ih se pronaći na stranicama kao što su Titolo ili 43einhalb.

Učitati još
Zatvori