6 ideja za zimski outfit koje možete ukrasti od Hailey Bieber
6 ideja za zimski outfit koje možete ukrasti od Hailey Bieber

6 ideja za zimski outfit koje možete
ukrasti od Hailey Bieber

Izgleda da čega god se Hailey Bieber uhvati postane popularno u vrlo kratkom vremenu. Ova mlada zvijezda, nekadašnji model, osvojila je srca brojnih pratitelja – što zbog svoje osobnosti, što zbog stila koji nosi.

Osjećaj za modu

Njezin osjećaj za modu čini da odjevne kombinacije izgledaju kao da su kreirane bez imalo napora, a način na koji ih nosi čini je jednom od vodećih modnih ikonom današnjice. Njezin je stil jednostavan i lako se može kopirati, pa je to jedan od razloga zašto se često nađe u centru pozornosti. Stoga se Hailey zadnjih godina profilirala kao ‘it’ djevojka čiji stil vjerno pratimo, a onda ga volimo i rekreirati. Istovremeno ležerno i trendi, Hailey odlično spaja odjevne kombinacije.

Jedan dio zasluga za izgradnju stila svakako treba ići njezinoj osobnoj stilistici Maeve Reilly koja je donedavno surađivala s Hailey. Ipak prekidom suradnje, Hailey je evoluirala i izgradila svoj osobni stil koji je dovele na jednu novu razinu. Tako je nedavno lansirala i svoju kapsulnu kolekciju koja je privukla pažnju javnosti, a sastoji se od basic praktičnih komada koje možete kombinirati svakodnevno na razne načine i u raznim prigodama.

Hailey Bieber zimski outfit

Postižući savršenu ravnotežu između luksuznog i ležernog, Haileyna zimska garderoba sastoji se od basic komada kao što su bijele tenisice, t-shirta, traperica, pletenih džempera, neizostavnih kapa ili šešira te sunčanih naočala. Ono što je važno spomenuti jest da se svaki outfit može nositi na bezbroj različitih načina te ćete tako stvoriti novi izgled. Kako bi svakom outfitu dodala wow-efekt kombinira oversized kaput ili kožne jakne koje su idealne za hladne zimske dane. Osim toga, oversized kaputi odlični su i zbog toga još ispod njega možemo obući omiljeni džemper koji će nas grijati. Na kraju krajeva, najbolje su one odjevne kombinacije koje su istovremeno udobne i trendi.

Osim oversized komada, monokromatske boje jedna su od ključnih sastavnica koja karakterizira stil Hailey Bieber. Neutralnim bojama postiže onaj chic i trendi look koji je nosiv u svim situacijama. Sve to dovodi nas do zaključka kako vam je potrebno samo nekoliko stvari da stvorite vlastitu zimsku kapsulnu garderobu inspiriranu Hailey Bieber

Ideje za zimski styling inspiriran Hailey Bieber

Hailey Bieber je inspiracija za stil koji je bez pardona, trendi i chic. Koja je njezina tajna zimskog stila? Pogledajte naše odabire najboljih zimskih kombinacija koji će vam pomoći da rekreirate njezin look uz što manje potrošenih novaca.

Oversized kaput

Profimedia
Profimedia

Kožna jakna i mokasinke

Profimedia

Trenirka

Profimedia
Hailey Bieber
Profimedia

Bomber jakna i traperice

Profimedia
Profimedia

Kapa ili šešir

Profimedia
Profimedia

Torbica kao mali efektni modni dodatak

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Učitati još
Zatvori