5 ključnih komada za jesensku garderobu

5 ključnih komada za jesensku garderobu

Francuskinje su poznate kao besprijekorno odjenute žene i upravo od njih dolazi pravilo ‘5 ključnih komada’. Riječ je o 5 odjevnih komada koji se mogu kombinirati na razne načine i koji mogu osvježiti staru garderobu. Popularnost tog pravila uopće ne čudi, s obzirom na to da uvelike pojednostavljuje život i svakodnevno odijevanje što je od velike važnosti za svaku ženu.

Prije nego što krenete po svojih 5 komada, vrlo je važno pospremiti vlastiti ormar, vidjeti što vam treba i eliminirati sve što vam ne treba. Pravilo je kupiti što manje komada, ali što kvalitetnijih. Kvaliteta i estetika bitna su francuska modna pravila, stoga ih ne oklijevajte slijediti.

Kada kupujete nemojte biti impulzivni. Dobro razmislite da li vam taj komad zbilja treba i kako će se uklopiti u ono što već imate. Kupite ono što jedva čekate odjenuti i što ćete stalno iznova htjeti nositi. Naši prijedlozi za ključne komada ove jeseni su dobre traperice, čizme, košulja, pletivo, kaput, plisirana suknja, kožna suknja, blejzer, tenisice. Odlučite se kojih pet komada treba baš vama, a mi ćemo vas u nastavku inspirirati lookovima poznatih dama.

TRAPERICE

KOŠULJA

KAPUT/ BLEJZER

 

HOODIE/ SPORTSKA MAJICA

ČIZME

KOŽNE SUKNJE/ PLISIRANE SUKNJE

PLETIVO

TENISICE

FOTO: Instagram

 

Učitati još
Zatvori