3 glam izdanja Kate Bosworth

3 glam izdanja Kate Bosworth

Kate Bosworth2

Kada bismo iz mase holivudskih glumica i zvijezda morali izdvojiti one najbolje odjevene, na našoj listi svakako bi se našla i Kate Bosworth. Evoluciju njena stila pratili smo, praktički, od samih početaka njene karijere i uživali u svim fazama razvoja modnog izričaja slavne glumice.

Kate Bosworth

Osvajala nas je svojim boho chic izdanjima, u kojima je redovito posjećivala Coachellu, zatim izuzetno ženstvenim i damskim kombinacijama za crveni tepih, a sa stilskom peticom svladala je i sve tajne minimalizma. Danas je njen stil u svečanim prigodama vrlo elegantan i sofisticiran, dok je u privatno vrijeme ležeran, baziran na jednostavnim komadima i s primjesama boho stila.

Kate Bosworth3

Kate nas je posljednje osvojila sa svoja tri glam looka, koja su još jednom potvrdila zašto ju u modnom smislu volimo. U jednom navratu odjenula je zanimljivu, puderasto ružičastu haljinu s predimenzioniranim rukavima – detaljem koji ju je definitivno istaknuo, u drugom je navratu bila vrlo chic u kombinaciji mini haljine boje senfa i crnih salonki s mašnom, a u trećem navratu održala je lekciju iz rock-chic stila, odjevena u dugu crnu suknju, kožne čizme u visini koljena i traper jaknu s cool natpisom.

Kate Bosworth4

Foto: BFA/REX/Shutterstock

Učitati još
Zatvori