Trudnički stil jedne kul Francuskinje

Trudnički stil jedne kul Francuskinje

Kada je riječ o modi, Francuskinje su već desetljećima na tronu kao žene čiji stil želimo imitirati. O njihovim su ležernim, a savršenim kombinacijama, ispisani retci i retci članaka, bile su inspiracija za nebrojeno mnogo filmova, novi val francuskih Instagramerica pomeo je konkurenciju… Dobar glas francuske mode zapravo ne pokazuje znakove posustajanja, iako su se u međuvremenu među najpopularnije i najljepše odjevene žene probile i Skandinavke i neke nove Talijanke.

Kada je riječ o trudničkim kombinacijama s jednakim darom pristupaju odijevanju zaokruženog trbuščića – jednostavno, stylish, ležerno, s idealnim modnim dodacima koji čine pola outfita. Ako tražite inspiraciju za modne kombinacije u svojoj trudnoći pogledajte što bira kulerica Leia Sfez koja broji posljednje tjedne slatkog iščekivanja treće bebe.

Trudnički stil: Leia Sfez

Leia, inače kreativna konzultantica i mode, koja broji preko pola milijuna pratitelja na Instagramu, u trudnoći preferira neutralne, klasične boje i komade. Dobre traperice ili tajice upotpunit će udobnim džemperom (često na prugice, zaštitni znak Francuskinja!), te sve zaokružiti oversized blejzerom, kaputom i čizmama u zimskim danima. Neizostavna prošivena Chanel torbica uvijek je na ramenu.

Leia prepoznaje važnost basic komada i klasičnih krojeva, pogotovo u trudnoći, zato što su savršeni za kombiniranje, a mogu se nositi kroz svih 9 mjeseci i kasnije. Ovakvu garderobu nije teško izgraditi (čak i uz izuzetak skupih brendova koje Leia nosi), samo treba strpljenja i doza dobrog planiranja.

Učitati još
Zatvori