Rihanna je rodila svoje prvo dijete

Rihanna je rodila svoje
prvo dijete

Dan nam je obilježila vijest da je glazbena ikona i vlasnica modnog i beauty carstva, Rihanna, rodila svoje prvo dijete! Američki mediji prenose da je pjevačica rodila dječaka 13. svibnja u Los Angelesu, a sretne vijesti skrivala je tjedan dana. Ime bebe nije poznato, a ni Rihanna ni reper A$AP Rocky nisu se oglasili o prinovi. Pjevačica je trudnoću otkrila u siječnju kada je fotografu pozirala tijekom šetnje Harlemom. Pozirala je tada sa svojim partnerom i tako svijetu otkrila najljepšu vijest.

Sa slavnim reperom u vezi je od 2020. godine, a više puta dotad su surađivali i poslovno. Ni prije negoli su ušli u ljubavnu vezu, Rihanna i A$AP Rocky nisu skrivali da su bliski. Rihanna i Rocky počeli su hodati u studenom 2020. godine, a glasine o njihovoj vezi počele su još u siječnju te godine nakon što je pjevačica prekinula dugogodišnju vezu s Hassanom Jameelom. Rocky se prije nekoliko mjeseci za GQ osvrnuo na njihovu vezu i potvrdio da je pjevačica „ljubav njegovog života”.

Rihanna je rodila dječaka

Pjevačica je, inače, tijekom svoje trudnoće uživala i u brojnim osebujnim modnim kombinacijama o kojima je pisao cijeli svijet. Bila je odlučna u naumu da pokaže kako i blaženo stanje može biti seksi, a u tome je uspjela. „Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: Nema šanse da idem kupovati na odjel za trudnice. Žao mi je, previše mi je zabavno dotjerivati se. Neću dopustiti da taj dio mene nestane samo zato što se moje tijelo mijenja“, izjavila je tijekom trudnoće pjevačica za Vogue. Posljednji put, pjevačicu smo vidjeli u javnosti na Majčin dan kada je s reperom uživala na večeri u restoranu Giorgio Baldi.

Foto: Instagram, Profimedia.hr

Preporuka

Zatvori