Poznata norveška blogerica i dizajnerica uskoro će po prvi put postati mama

@camillapihlno

Jedan od stvari koja je obilježila 2019. godinu je baby boom na blogerskoj i Instagram sceni. I dok je za neke 2019. godina donijela prve dane majčinstva, za druge je donijela sretnu vijest i dane trudnoće. Posljednja u nizu influencerica koja je objavila da će uskoro postati mama je norveška blogerica i dizajnerica Camilla Pihl.

CAMILLA PIHL U SLATKOM IŠČEKIVANJU PRVE BEBE

Camilla Pihl jedna je od najuspješnijih skandinavskih influencerica. Iako je, baš poput mnogih, započela na blogerskoj sceni još 2004. godine, Camilla je svoj blog pretvorila u pravo malo modno i beauty carstvo koje danas osim online magazina camillapihl.no, uključuje i skincare liniju Camilla Pihl Cosmetics te modni brend Camilla Pihl Wear. Iako dobrih vijesti ne nedostaje kada je o njezinoj karijeri riječ, Camilla je jučer na Instagramu podijelila onu najsretniju vijest – da će uskoro postati mama po prvi put.

@camillapihlno

Sretnu vijest Camilla je podijelila sa svojim brojnim Instagram followerima fotografijom na kojoj pozira u crnom kompletu od finog i mekog pletiva s vlastitim potpisom, a koji otkriva trudnički trbuščić. U captionu, Camilla je otkrila da beba stiže na proljeće 2020., a mi jedva čekamo vidjeti donosi li ovo uzbudljivo razdoblje i mini trudničku beauty ili modnu liniju.

@camillapihlno

Foto: Instagram

0