Najslađi jastuk za dojenje u obliku polarnog medvjeda

Najslađi jastuk za dojenje u
obliku polarnog medvjeda

Buduće majke su često preplavljene informacijama o apsolutno svakom aspektu trudnoće. Od fizičkih i emocionalnih promjena, zdravstvenih koraka, pa sve do uređivanja kutka za bebu gdje se tek počinju rađati dileme oko količine proizvoda koje treba nabaviti. Tržište je toliko razvijeno da bi se u trenutku moglo sobu zatrpati sa svim proizvodima namještaja, dekora, sitnicama koje nam trebaju i onima koje nam definitivno ne trebaju.

Jastuk za dojenje

Jedna stvar koja se nalazi na gotovo svakom popisu stvari koje bi vam mogle zatrebati je jastuk za dojenje, baš iz razloga što ima multifunkcionalnu namjenu. Prije bebinog rođenja on će trudnici biti potpora za leđa dok sjedi ili pomagalo u prolanaženju savršenog položaja za spavanje jednom kad rast trbuha onemogući sve inače ugodne poze. Jednom kad se dijete rodi on postaje jastuk za hranjenje, poput podloška za lakše pridržavanje bebe u vrijeme dojenja (iako će mnoge mame reći da im u ovom stadiju i nije bio od neke koristi), a kad beba malo poraste i počne učiti kako sjediti, ovaj jastuk može u tome pomoći.

Nanami Nanook

Na tržištu ćete pronaći najrazličitije varijante, najčešći su mekani jastuci u obliku polumjeseca s presvlakama simpatičnih motiva, no najslađu ponudu definitivno ima brend Nanami. Njihov Nanook jastuk pravi je hit jer ima još jednu namjenu – može poslužiti kao ukrasni jastuk ili čak igračka za veće dijete. Nanook dolazi u obliku polarnog medvjeda i baš je upečatljiv dodatak za svaku sobu. Ima perivu navlaku koja je izrađena od mekanog pamuka, baš poput plišane igračke i sigurno je nešto što ćete obožavati i vi i vaša beba. Možete ga naručiti na ovom linku, stranica dostavlja u Hrvatsku.

Foto: Nanami

Učitati još
Zatvori