Cozy trudničke kombinacije Else Hosk

Cozy trudničke kombinacije Else Hosk

Trudnoća je čudno doba. Toliko promjena u toliko, zapravo, kratkom vremenu koje je ponekad teško “probaviti”. Pod utjecajem hormona mijenja se tijelo, a mijenja se i pogled na život, svijet, okolinu; sve u slatkom iščekivanju djeteta kojem ste devet mjeseci samo vi dom.

Trenirke za svaki dan

Zbog svega navedenog, a i činjenice da je cijeli proces vrlo naporan, trudnice bi često, najradije, dane provodile u trenirki i tenisicama te svim drugim najudobnijim komadima iz ormara. Sve do ove godine nisu imale legitiman modni razlog da to zaista i ostvare, no 2020. je promijenila pogled na obične komade kao što su hoodice, sweatshirts, trenirke i tajice te im podarila glam dimenziju.

Pa je tako omotavanje mekanim, širokim, materijalima odjeće koju smo obično odijevali za šetnju po kvartu i izležavanje na kauču, poželjno i za sve koji ne iščekuju bebu, a trudnice su dobile zeleno svjetlo za najudobnije kombinacije.

Kako ih nosi Elsa Hosk?

Među poznatim trudnicama koje su nedavno otkrile da uskoro postaju majke je i Viktorijina Anđelica, Šveđanka Elsa Hosk. Inače pristalica zavodljivih i elegantnih kombinacija koje prate liniju tijela, Elsa, trenutno u sedmom mjesecu trudnoće, najčešće bira trenirke, široke traperice, predimenzionirano pletivo, maksi haljine, tajice i duge balonere.

Sve navedeno joj je opcija broj jedan i za izlet s partnerom, šetnju gradom ili ostanak kod kuće, a čak i najobičniju trenirku nosi s velikom dozom stila. Uz sve kombinacije će najradije odabrati tenisice, ali s vremena na vrijeme i posegnuti za elegantnom kombinacijom iz ormara koju će upariti uz pete.

Mi smo, naravno, fanovi ovih najudobnijih varijanti među kojima smo probrali svoje favorite.

Učitati još
Zatvori