Meghan Markle i princ Harry otkrili da čekaju djevojčicu

Meghan Markle i princ Harry otkrili
da čekaju djevojčicu

U noći s nedjelje na ponedjeljak na američkoj televiziji CBS emitiran je dugoiščekivani intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey u kojem su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otkrili da im na ljeto stiže djevojčica.

“Imati dijete, bilo jedno ili dvoje, to je divno. Ali, imati dječaka, a zatim i djevojčicu – mislim, možete li poželjeti išta više od toga? Sad imamo svoju obitelj, nas četvero i naša dva psa”, rekao je princ Harry, a oboje su se zatim složili kako misle da im je dvoje djece dovoljno.

Slavni je par na Valentinovo otkrio da očekuje svoje drugo dijete, baš kao što je to prije 37 godina na isti dan svijetu obznanila princeza Diana, kada je bila trudna s Harryjem. Vijest o dolasku prinove pratila je crno-bijela fotografija trudne Meghan i Harryja koju je snimio i na Instagramu objavio njihov prijatelj, fotograf Misan Harriman.

Maleni Archie, koji će uskoro proslaviti svoj drugi rođendan, tako će dobiti sestricu, a sretna vijest dolazi nekoliko mjeseci nakon što je Meghan u emotivnom eseju podijelila s javnosti kako je nedavno izgubila dijete.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori