Desi Perkins rodila je djevojčicu
Desi Perkins rodila je djevojčicu

Desi Perkins rodila je djevojčicu

Baby boom se nastavlja, a novopečena mama koja je nedavno rodila je svima nam omiljena beauty influencerica Desi Perkins. Desi Perkins proslavila se svojim tutorijalima o šminkanju i ljepoti koje je redovito objavljivala na YouTubeu. Ne libi se pokazati i svoju strast prema modi. Dugogodišnje iskustvo u svijetu društvenih mreža rezultiralo je osnivanjem dvaju brendova. Riječ je o brendu sunčanih naočala Dezi i skincare liniji Dezi Skin.

Desi je od objave da je trudna sa svojim pratiteljima dijelila skoro cijeli period trudnoće, otkrivanje spola bebe, a sada i ekskluzivne fotografije iz rodilišta. Za Desi i supruga Stevena ovo je drugo dijete, nakon malenog Oceana koji je na svijet došao u studenom 2020. godine.

Vijest o dolasku prinove podijelila je na svom Instagram profilu, a uz fotografiju je otkrila i informaciju da je njena kći rođena prije nekoliko dana, 15. kolovoza. Čestitke ne prestaju stizati, a preslatkoj djevojčici roditelji su nadjenuli ime Harley Reign. Preplavljeni emocijama, Desi i Steven uživat će u svakom trenutku sa svojim mališanima. ♡

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori