Camila Coelho rodila je dječaka
Camila Coelho rodila je dječaka

Camila Coelho rodila je dječaka

Ako nas redovno pratite, sigurno vam nije promakao tekst o trudničkom stilu jedne od najuspješnijih svjetskih modnih blogerica i influencerica Camile Coelho koja ima blizu 10 milijuna pratitelja diljem svijeta. Njezine su kombinacije uvijek dobro promišljene, a često nosi i komade vlastitog modnog brenda, jer ima i nekoliko fashion & beauty brendova. Camilla je od objave da je trudna sa svojim pratiteljima dijelila skoro cijeli period trudnoće, otkrivanje spola bebe, a sada i ekskluzivne slike iz rodilišta. Naime, ona i njezin suprug Icaro Coelho postali su roditelji malenog dječaka.

Kai Coelho

Camila je rodila u petak 5. kolovoza, i na svijet donijela zdravog dječaka kojeg su nazvali Kai. Pored svih izazova s kojima se trudnice nose, ona je morala biti dodatno oprezna. Njoj je u ranoj mladosti dijagnosticirana epilepsija, pa je to nosilo dodatne rizike u trudnoći.

Samo nekoliko dana pred porod, Camila je podijelilia interijer sobe koju je uredila za svog sina. Pored divnih dekoriracija, na slikama vidimo i neke mini modne komade. Sigurni smo da će Kai biti jedna od najbolje obučenih beba! Do tada, uživajte u njegovim prvim slikama.

Camila Coelho baby
Camila Coelho baby
Camila Coelho Baby Kai
Camila Coelho Baby Kai
Camila Coelho baby Kai
Camila Coelho Baby Kai

Foto: Instagram.com, Marcio Amaral 

 

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori