Chrissy Teigen podijelila prvu zajedničku fotografiju svojih mališana

Chrissy Teigen podijelila prvu zajedničku
fotografiju svojih mališana

Chrissy Teigen, jedan od naših omiljenih trudnica, vijest o drugoj trudnoći objavila je još u studenom, a prije samo nekoliko dana jednim Tweetom potvrdila je da su ona i njezin suprug, američki pjevač John Legend po drugi put postali roditelji. Nakon predivne Lune, obitelji Johna Legenda i Chrissy Teigen pridružio se mali Miles. Baš kao što smo navikli od nje, Chrissy je tijekom cijele trudnoće, ali i tijekom prvih dana nakon povratka svakodnevici s novom bebom ostala aktivna i iskrena na Twitteru i Instagramu gdje sada dijeli najbolje trenutke majčinstva.

Nakon prve fotografije preslatkog Milesa koju je prije nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu, Chrissy Teigen sada je podijelila i prvu zajedničku fotografiju svojih mališana.

CHRISSY TEIGEN PODIJELILA PRVU FOTOGRAFIJU LUNE I MILESA

Nakon prve fotografije malog Milesa i nekoliko toplih obiteljskih trenutaka iz njihovog doma, Chrissy Teigen objavila je i prvu zajedničku fotografiju svojih mališana i raznježila više od sedamnaest milijuna svojih obožavatelja. Iako u opisima njezinih fotografija uvijek donosi kratku anegdotu ili duhoviti komentar, ovog puta u opisu fotografije Chrissy Teigen  našlo se mjesta samo za jedno srce i potpis fotografa – Johna Legenda. Preslatku fotografiju donosimo u nastavku, a Chrissy Teigen i najbolje trenutke iz njezine svakodnevice koja trenutno uključuju mijenjanje pelena i šetnju crvenim tepihom možete pratiti na njezinim Twitter i Instagram profilima.

Foto: Instagam, Guliver Image/Splash News

Učitati još
Zatvori