Trudnički stil: Beyoncé

Trudnički stil: Beyoncé

beyonce-stil-1

Sa svojom je fotografijom druge trudnoće probila sve rekorde na Internetu, a vijest da Beyoncé čeka blizance u sekundi je obišla cijeli svijet. Od veljače se tako nagađa koji će biti njihov spol, dok u međuvremenu pjevačica nastavlja sa svojim obožavateljima dijeliti trenutke iz obiteljskog života.

beyonce-stil-3

Prvo je uslijedila posveta 9. godišnjici braka s reperom Jay Z-jem u kojoj je otkrila novu pjesmu, kao i neke još neviđene scene iz njihovog zajedničkog života, a zatim i veseli trenuci proslave Uskrsa s cijelom obitelji. Beyoncé je upravo za uskršnji vikend trebala nastupiti kao prvi headliner Coachelle, no razumljivo je zašto je otkazala. Umjesto toga posvetila se mirnoj zabavi i čini se da je dodjela Grammyja bio njen posljednji službeni nastup prije dolaska blizanaca.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyoncé na Instagramu objavljuje uglavnom kombinacije za svečanija događanja i proslave u kojima vrlo aktivno sudjeluje. Pripijenim haljinama naglašava sve veći trbuščić, a provjereni recept kombiniranja uske haljine i lepršave duge jakne/ogrtača koji su proslavile Kim Kardashian i Chrissy Teigen u svojim trudnoćama funkcionira i ovdje jer skriva sve nepoželjno grleći figuru na pravim mjestima. Queen B će uglavnom odabrati haljinu do poda, s uskim ili šišmiš rukavima, u različitim bojama te isti model primijeniti na najrazličitije prigode – od proslave Uskrsa s obitelji do formalnih pojavljivanja s Jay Z-jem.

beyonce-stil-4

Kratku će haljinu uvijek spojiti s čizmama iznad koljena, a duge haljine s visokim potpeticama ili platformama. Na svojem profilu detaljno otkriva i sve modne dodatke, ostajući vjerna dugoj kosi koju stilizira ili laganim valovima ili je upliće u sitne pletenice. Izdvojili smo nekoliko novijih lookova…

beyonce-stil-2

Foto: @beyonce Instagram

Učitati još
Zatvori