Zašto sve trudnice vole Topshop traperice?

Zašto sve trudnice vole Topshop traperice?

Kada je u pitanju trudnoća, mnoge žene suočavaju se s problemom što odjenuti. Ponekad je to zbog nedovoljno dobre ponude trgovina, one koja bi pratila trendove ili jednostavno izgledala lijepo, a ponekad i zbog trudničkog trbuščića koji prerasta u trbuh pa se s vremenom smanjuju opcije u trudničkoj garderobi.

Također se u trudnoći postavlja izazov oko odjevnog komada koji je uistinu ključan dio našeg svakodnevnog ormara, a to su traperice. Pronaći savršeni par, koji će se prilagoditi rastućem trbuhu i mijenjajućem oblika tijela, često oduzima mnogo vremena i truda, a naposljetku postoji mogućnost da ni nećete biti zadovoljni načinom na koji vam stoje.

Srećom, dolazimo do omiljene javne tajne svih modnih insajderica, koje su bile ili su trenutno u drugom stanju. Bez obzira što ih na dnevnoj bazi okružuju luksuzne modne marke iz čije ponude mogu birati odjeću, one se redovito odlučuju za trudničke traperice iz Topshopa. Najpopularniji su Maternity Moto modeli, no postoji i cijeli drugi niz privlačnih modela traperica, a u njima se mogu pronaći trudnice najrazličitijih građa.

Obožavane su jer su udobne i vrlo lako se prilagođavaju tijelu, a osim toga izgledaju dobro i prate trendove u modi. Neke ih žene nastavljaju nositi i nakon poroda, ističući kako im Topshop trudničke traperice čak stoje bolje od njihovih uobičajenih modela. I sve to po relativno prihvatljivoj cijeni, zbog čega predstavljaju uvjerljivo najbolju investiciju u kategoriji trudničke high street odjeće.

Dodatno ih je popularizirala vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, koja je Moto Blue ‘Leigh’ model nosila u trudnoći, a zatim i nastavila nositi nakon rođenja sinčića Georgea, pa smo je u njima imali priliku vidjeti u javnosti u više navrata. Svoje Topshop modele na Instagramu ponosno nose i aktualne trudnice Eva Chen, Pernille Teisbaek i Anouk Yve, koje se za njih odlučuju čak i u poznom stadiju trudnoće, računajući na Topshop jeans sve do posljednjih dana prije poroda. Koje sve modele trudničkih traperica Topshop trenutno nudi, provjerite ovdje.

Učitati još
Zatvori