Super radionice tijekom zimskih praznika u Kazalištu Trešnja

Super radionice tijekom zimskih
praznika u Kazalištu Trešnja

Balet 3

Kazalište Trešnja tijekom zimskih praznika otvara svoja vrata za sve one željne dobre zabave, te kvalitetnog kulturnog sadržaja. Za najmlađe će se odvijati radionice baleta, robotike te kreativne radionice, a predstave za građanstvo će igrati u popodnevnim satima.

Orašar u Trešnji

Baletne radionice Orašar u Trešnji osmišljene su kao zimski kamp u trajanju od dva tjedna.  Polaznike će se upoznati s klasikom baletne literature, Orašarom, P. I. Čajkovskog, te ih podučiti koreografiji prilagođenoj njihovom uzrastu. Djeca će na dar dobiti baletni tutu, tijaru i figuricu Orašara, a na kraju kampa će za roditelje i uzvanike održati ogledni sat.

Cilj projektnih radionica Mali robotičari  je upoznati polaznike s osnovama robotike, izradom robotičkih konstrukcija i spajanjem strujnih krugova. Radionice će se održati u suradnji s Centrom inovativne edukacije i pod vodstvom mentora koji iza sebe imaju niz natjecanja, robotičkih kampova i nagrada. Jedan od voditelja, Petar Dobrić, nedavno se vratio s medaljama sa svjetskog kupa u Šangaju.

Balet 2

Kreativne radionice

Tematske kreativne radionice Male ruke mogu sve u Trešnji će voditi učiteljica mentorica Iva Zeljko koja radi u produženom boravku, a svoj posao opisuje kao razigrano, opušteno i kreativno učenje kroz niz kvalitetno osmišljenih aktivnosti. Radionice će tematski  pratiti predstave Maša i Božić i Snježna kraljica koje su taj dan na rasporedu, a po završetku radionica polaznici će pogledati te predstave.

Svaki paket uključuje i ulaznicu za pojedinu predstavu u Trešnji koja će terminom biti vezana uz vrijeme održavanja radionica. Osnovna ideja je da djeca provedu kvalitetno vrijeme praznika u kazalištu Trešnja. Više informacija o radionicama možete pronaći kazaliste-tresnja.hr. Tijekom zimskih praznika u Trešnji se mogu pogledati predstave Maša i Božić, Snježna kraljica i Najotmjeniji div u gradu.

Sretnica ili sretnik kaojkoji se javi arivanje jednog termina kreativne radionice Male ruke mogu sve, koje će se održati 3. siječnja u 16,45 sati (uz radionicu dolazi i ulaznica za predstavu Maša i Božić), a namijenjene su djeci od 6 do 10 godina

Priliku za osvojiti blagdanski poklon s jednog tremina kreativne radionice Male ruke mogu sve koja će se održati 3. siječnja u 16 i 45 imat će i jedna sretnica ili sretnik koji na [email protected] pošalju svoje ime i prezime te adresu s KAZALIŠTE TREŠNJA u predmet e-maila. Također, kako biste bili u prilici osvojiti radionicu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 26. prosinca do kraja dana, a 327. prosinca objavit ćemo sretnog dobitnika ili dobitnicu poklona Kazališta Trešnja.

24993215_1524806747585269_8552831261194043665_n

Balet

Foto: Unsplash

 

Učitati još
Zatvori