Super namještaj koji vole i klinci i roditelji

Brend Oeuf nastao je unutar jedne francusko-američke obitelji nakon što je par Sophie i Michael dobio svoje prvo dijete i zaključio kako na tržištu nema dovoljno dostupnih opcija za opremanje dječje sobe koje bi istovremeno bile odličnog dizajna, multifunkcionalne i ekološki prihvatljive. Stoga se rješenje nametnulo samo od sebe – pokrenuti vlastitu proizvodnju i tako ‘spasiti’ sve druge parove koji se nađu u istoj situaciji.

oeuf4

Sparrow Crib

Oeuf komunicira jednostavnost, čist i intuitivan dizajn koji će se uklopiti u svaki prostor. Poanta je kreirati nekoliko snažnih komada koji su ujedno praktični, multifunkcionalni te stvoreni da traju. Krevetić za bebu pretvara se u krevet za dijete te tako produžuje rok trajanja jednog komada namještaja, štedi novac i ograničava nepotrebnu kupovinu. Uz par ključnih dizajnerskih rješenja za namještaj, sad nude i opremu za krevetiće – posteljinu, madrace, igračke, postere itd.

oeuf3

Classic Crib

U ponudi za one malo starije su cool kreveti i kreveti na kat, jednostavnog i minimalističkog dizajna koji će ukrašeni jastucima i zanimljivom posteljinom nenametljivo istaknuti osobnost djeteta. Brend je svojom estetikom osvojio već brojne obitelji, a čest je i gost u raznim editorijalima. Sve Oeuf proizvode pronađite na njihovoj stranici Oeufnyc.com.

oeuf9

Perch Loft Bed

oeuf2

Perch Bunk Bed

oeuf1

Perch Toddler Bed

oeuf7

Classic Toddler Bed

oeuf6

River Twin Bed

oeuf8

Sparrow Twin Bed

0