Simpatični mobili za dječju sobu

Oblak

Mobili u dječjim sobama popularan su, ali i koristan detalj svakog krevetića. Osim što svojim bojama i oblicima pobuđuju pažnju i razvijaju fokus kod djeteta, također opuštaju i pomažu mu da lakše utone u san. Konges Sløjd, danski je brend čiji su mobili u obliku pastelnih oblačića osvojili mnoge roditelje, kao i njihove najmlađe.

Processed with VSCOcam with a5 preset

Iza poznatog brenda, koji je utemeljen prošle godine, stoji dizajnerica Emilie Konge Breindal. Emilie je još jedna predstavnica skandinavskog stila, a njeni mobili jednostavni su i funkcionalni, imaju dopadljiv dizajn i mogu se pohvaliti visokom kvalitetom. To su samo neki od razloga zbog kojih ih roditelji toliko obožavaju i već drugu godinu zaredom prazne zalihe Konges Sløjda.

oblak7

Tvrtka se također može pohvaliti etičnim radnim uvjetima u kojima se proizvode ovi simpatični oblačići. Svaki mobil dolazi u kombinaciji tri jastučića od filca, zlatnih i srebrnih kišnih kapljica i metalnog prstena koji ih povezuje. Više o ovim detaljima koji dječji svijet čine još posebnijim pronađite ovdje.

Foto: Konges Sløjd

0