Ove hrvatske mame s Instagrama imaju odlične ideje i informacije za putovanja s klincima
Ove hrvatske mame s Instagrama imaju odlične ideje i informacije za putovanja s klincima

Ove hrvatske mame s Instagrama imaju odlične ideje i informacije za putovanja s klincima

Prije rođenja djeteta putovanja s djecom mnogim se mamama nalaze na popisu željenih aktivnosti, no jednom kad stigne bebica, počinju uviđati da stvari nisu tako jednostavne.

Mala beba sa sobom nosi i puno opreme te je na gustom rasporedu hranjenja, često uplakana i nervozna, a kad preraste u toddlera na red stižu i tantrumi zbog kojih mnogi roditelji požele ostati u svoja četiri zida “dok se stvari ne smire”.

Ipak, uz puno strpljenja i dobru organizaciju, bliža i udaljenija putovanja s klincima sasvim su izvediva, a kad se roditelji i djeca naviknu na takve avanture, putovanja s malcima postaju i pravi gušt i iskustva koja se pretvaraju u nezaboravne uspomene.

Pronašli smo tri hrvatske mame na Instagramu koje su svoje profile posvetile putovanjima s djecom i savjetima kako to izvesti.

Travel and Liv

Ako obožavate prirodu, planine i putovanja te ste u stalnoj potrazi za lokacijama na kojima će se vaša djeca lijepo zabaviti, svakako zapratite Instagram profil Travel.and.Liv.

Od Amsterdama i Beča pa preko domaćih izletišta kao što su Jelenov greben sve do raznih skijališta i Dolomita, putem ovog profila moći ćete pratiti avanture malene Liv i njezinih roditelja koji obožavaju putovati.

Na ovom Instagram profilu pronaći ćete i odlične savjete za pakiranje za put s malim djetetom, prvi let u avionu te doznati za zgodne igre koje možete iskopirati čak i ako s mališanima ne namjeravate uskoro krenuti na put.

Zanima vas kako je prespavati u dvorcu Stara Sušica s malim djetetom i što raditi u Katschbergu? Profil Travel.and.Liv će vas oduševiti!

Mama putoholičarka

Gdje s klincima za vikend u Zagrebu? Kako se pripremiti za skijanje i zabaviti s mališanima do maksimuma te kako spremiti dvoje male djece za baš svako putovanje sadržaj je koji na svom Instagram profilu donosi Mama putoholičarka.

 

I na ovom profilu dobit ćete korisne informacije vezane za posjet simpatičnim lokacijama kao što su ranč Alpaka u Sloveniji i dječji hotel Ramsi u Austriji te doznati kako je isplanirati putovanje u 3 dana i 4 zemlje za 2 dječaka.

Ako ste uvijek u potrazi za idejama i aktivnostima za svoju obitelj, putovanja vesele četvorke koju možete zapratiti na ovom profilu svakako će vas inspirirati.

M.a.p.e.a.

“Mapiranje avantura za odličan provod s djecom”, ovako mama s profila M.a.p.e.a. opisuje sadržaj svog odličnog Instagram profila na kojem uz pustolovne avanture njezine obitelji možete pronaći korisne savjete i lokacije koje će vam pomoći da isplanirate izlete i putovanja.

Ovdje možete pronaći zgodne montaže s atraktivnih lokacija za velike i male kao što su Majerovo vrelo, Hrvatska sahara kraj Đurđevaca i dvor Veliki Tabor, ali i odlične mini vodiče pod nazivima kao što su “Dječje knjižnice Zagreb”, “6 sanjkališta u Hrvatskoj” i “5 lokacija za presvući bebu u Zagrebu”.

Iz prve ruke, zgodno sročeno i izuzetno informativno!

Obratite pažnju na koristan dodatni sadržaj!

Jednom kad pregledate fotke i video montaže na profilima ovih mama te napravite podulji popis lokacija koje želite posjetiti sa svojim mališanima, ne zaboravite zaviriti i u sekciju Highlights gdje ćete pronaći još praktičnih savjeta i informacija o aktualnim radionicama i aktivnostima za najmlađe.

Foto: Instagram (@travel.and.liv), Pexels

Učitati još
Zatvori