Online shop s najslađim stvarima za bebe

Online shop s najslađim stvarima za bebe

hajdi-naslovna

U potrazi za najljepšim detaljima za dječju sobu ili odjevnim komadima, roditelji često požele nešto na što su nabasali pretraživanjem društvenih mreža i Interneta, a onda otkriju kako brend ne dostavlja u Hrvatsku ili je cijena dostave nemoguća. Male regionalne trgovine, zastupnici više dječjih brendova, tako postaju spas u zadnji čas.

hajdi-3

Web-shop Hajdi ima svoju bazu i fizičku trgovinu u Celju, Sloveniji, ali su i ekskluzivni distributeri brendova Elodie Details, Done By Deer, Kiddi Moto i Blade & Rose za Hrvatsku i Sloveniju. Vlasnica i mama Hajdi Korošec Jazbinšek osobno bira i testira sve komade kako bi svi kupci bili zadovoljni, a bit će vam dostavljeni direktno na adresu.

hajdi-5

Poznati brendovi u Hajdi online trgovini nude apsolutno sve što bi vam moglo zatrebati, od kolica, krevetića, robice pa sve do igračaka. Danski i švedski brendovi kao što su Done By Deer ili Elodie Details te britanski Blade & Rose poznati su u baby svijetu po svojim zanimljivim i kvalitetnim komadima s kojima ćete biti zadovoljni i vi i vaša beba.

hajdi-2

Zato posjetite stranicu Hajdi.hr i pronađite nešto za sebe.

hajdi-4

hajdi-1

Foto: Hajdi.hr Instagram

Učitati još
Zatvori