Brend koji obožavaju poznate mame blogerice

Brend koji obožavaju poznate
mame blogerice

Majčinstvo je poseban period u životu svake žene. U kojem god životnom dobu postale majke, nikada se dovoljno ne možemo spremiti za ovaj zadatak pred nama. Životna rutina mijenja se iz temelja. Slobodno vrijeme koje smo prije imale za sebe sada posvećujemo svome djetetu. Ponekad je teško napraviti balans u životu pogotovo u prvim mjesecima ovog uzbudljivog novog razdoblja. Ako volite modu i pratite trendove, Nuna vam donosi osvježenje koje će se se savršeno uklopiti u majčinsku rutinu te upotpuniti vaš stil.

Must have za svaku modernu mamu

Nuna proizvode potpisuje amsterdamska kuća koju su prepoznale poznate mame blogerice. Svoje svakodnevne kombinacije s ceste i iz doma upotpunile su uz kolica i nosilice. Inspiraciju za dizajniranje proizvoda pronašli su u proučavanju potreba mladih mama i obitelji. Pametni dizajn, moderan i elegantan izgled samo su neke od karakteristika njihovih proizvoda.

A post shared by Michelle Alan (@mish_mac) on

U ponudi donose nekoliko modela kolica za guranje, te kućnih i auto sjedalica. Osim što se lako sklapaju i sastavljaju, izrazito su lagane za nošenje. Kućne sjedalice dolaze u fiksnoj varijanti i u obliku lista. Samostojeća Leaf sjedalica upada u oko zbog neobičnog izgleda. Može se ljuljuškati, a radi bez baterija i električnog napajanja bez buke kako bi se beba umirila i zaspala brže. S obzirom na neznatnu težinu bez problema ćete ih premještati, te će se lijepo uklopiti u svaki kutak vašeg doma. Više doznajte na službenoj stranici.

Foto: Instagram
Tekst: Mariam Al Gergawi

Učitati još
Zatvori