Nekoliko cool baby gym sprava

Nekoliko cool baby gym sprava

CloverandBirch 2

CloverandBirch

S dolaskom proljeća i ljepšeg te toplijeg vremena počinjemo razmišljati o tjelesnoj aktivnosti, no postoji i ona koju nikako ne smijemo zanemariti, a to je vježbanje za bebe. Bebe također trebaju svoju dozu tjelovježbe i stimulacije rada tijela i razvoja motorike. Na tržištu postoji mnogo brendova koji su posvećeni poticanju upravo takvog razvoja, a mi donosimo nekoliko kreativnih komada koji se i dostavljaju u Hrvatsku.

CloverandBirch 3

CloverandBirch

CloverandBirch

CloverandBirch

Baby Gym je jednostavan sistem koji objedinjuje lakše fizičko vježbanje i okupiranje pozornosti beba efektom mobila. Izrađeni od kvalitetnog i obrađenog drva ‘Baby Gym’ najbolje odgovara bebama do 7 mjeseci starosti.

Osim vježbanja ovi komadi čine i zgodan dekor vašem prostoru ili u dječjoj sobi. No, bez obzira na sve blagodati ovakvih predmeta tj. sprava za vježbanje i distrakcije od okoline koju bebi čini, beba ne smije ostati bez nadzora prilikom svojeg vježbanja i igre.

mrhomeLT 2

mrhomeLT

mrhomeLT

mrhomeLT

Stilski su nam se dopala rješenja ova četiri brenda – mrhomeLTZanesCrochetTreasure, CloverandBirch i SweetiePieDesignCo. Pogledajte što sve imaju u ponudi, sigurno ćete naći nešto što odgovara vašoj bebi.

T.R.

Foto: mrhomeLT, Instagram

Učitati još
Zatvori