Haljine za stylish trudnice

Haljine za stylish trudnice

@sherlockdiary

Osmisliti trudnički stil i ostati vjeran svojem stilu prije trudnoće zaista nije mala stvar. Pogotovo kada je trbuh odjednom puno veći nego što ste očekivali pa ne stanete u neke komade za koje ste vjerovali da će vam pristajati puno duže kako trudnoća bude odmicala. Kako će se tijelo razvijati u skladu s trudnoćom potpuno je nepredvidivo te sve ideje kako ćete uštedjeti na trudničkoj garderobi i maksimalno iskorištavati komade koje i inače nosite, zbog potpuno neočekivanih razloga padaju u vodu.

Trudničke haljine za proljeće 2019.

Svakako je preporučljivo krenuti od nekoliko ključnih komada kao što su trudničke hlače i tajice te ih kombinirati s postojećim rastezljivim majicama/vestama koliko god dugo ide, ali vjerojatnost je da ćete u maternity linije poznatih brendova zaviriti puno češće od planiranog.

Haljine su jedan od onih komada koji će vas služiti najduže i zato je u njih pametno uložiti – između ostalog, dobro će vam doći i nakon poroda. Trudnice s ljetnim bebama svakako će u ovim komadima uživati najviše, što dokazuju i online kolekcije brendova u kojima je sve više lijepih haljina koje će lijepo zaokruživati trbuščić. Izdvajamo naš izbor iz H&M i Zara online trgovina u kojima se može naći puno više nego u fizičkim trgovinama…

Zara

H&M

 

Foto: Zara, H&M

Učitati još
Zatvori