Trudnički stil: Emily Ratajkowski

Trudnički stil: Emily Ratajkowski

Baby boomu u Hollywoodu i svijetu showbiza, čini se, nema kraja. Sve objave trudnoća koje smo pratili tokom 2020. sada su se već približile svojem kraju, no nove nastavljaju pristizati tako da će i cijela 2021. zasigurno biti ispunjena lijepim vijestima.

Zimske trudničke kombinacije Emily Ratajkowski

Jedna od poznatih trudnica koja je svoju prvu bebu najavila – ni manje, ni više – u američkom izdanju Voguea u listopadu, svoj termin čeka u proljeće i sada već polako broji sitno. Model Emily Ratajkowski tada je bila u 20. tjednu te je kroz tople jesenske dane ponosno pokazivala svoj ogoljeni trbuščić u pripijenim modnim kombinacijama na koje smo kod nje navikli. No oštra zima i već poodmakla trudnoća kod Emily su napravili pravi zaokret u stilu, dodatno potpomognut globalnim pandemijskim trendom koji slavi trenirke i oversized kombinacije.

Tako je Emily prigrlila široke hlače i traperice, tajice, trenirke, majice s kapuljačom, tenisice, duge kapute i predimenzionirane puf jakne. Često ju se može vidjeti kako s mužem Sebastianom Bearom-McClardom i njihovim psom šeće New Yorkom, a nije joj strano ni od supruga posuditi zimsku jaknu kako bi je uklopila u svoj outfit.

Snježni dani u Velikoj jabuci bili su pravi trenutak da se iz ormara izvuku gojzerice, a Emily je sve to uparila na zanimljiv način. Izdvojili smo nekoliko outfita u nastavku, možda i vama posluže kao inspiracija u zimskim danima.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori