Trudnički stil: Chiara Ferragni

Trudnički stil: Chiara Ferragni

Chiara Ferragni nesumnjivo je jedna od najjačih ličnosti na svjetskoj influencerskoj sceni. Svoje je ime davnih dana pretvorila u brend, izgradila iza sebe modno carstvo skrojeno od nebrojenih suradnji, a dodatni zvjezdani status, pogotovo u Italiji, osigurala je vezom s glazbenikom Fedezom za kojeg se zaručila u svibnju prošle godine.

Sretni par je krajem listopada objavio vijest o trudnoći – Chiara je sada u posljednjem tromjesječju. Već su odabrali i ime, prvo dijete zvat će se Leone, a bebu očekuju u ožujku. Poznata blogerica sve je dane provela vrlo aktivno, barem sudeći po njenom Instagramu. Putovanja definitivno nije nedostajalo, putovala je na relaciji Los Angeles, New York, Milano s još nekolicinom destinacija ubačenih u raspored.

Trudnički stil najpoznatije svjetske blogerice

Sada je došao red na Tjedne mode koje Chiara nikad nije propuštala te se trenutno nalazi u Parizu, u prvim redovima svih revija. To se pokazalo kao idealna prilika da u što više izdanja pokaže sve zaobljeniji trbuščić kojeg je proteklih mjeseci uglavnom umotavala u slojeve oversized komada. Chiara se okrenula casual outfitima jer kako sama često piše, ionako više ne stane u nijedne hlače. Predimenzionirane majice s kapuljačom, sweatshirts, teddy kaputi i bundice činile su okosnicu zimskog ormara, no Pariz ipak predviđa glamuroznija izdanja za koja bira haljine, šljokice, visoke lakirane čizme…

Budući da je haute couture tjedan tek počeo, na njenom nas profilu očekuje još zanimljivih kombinacija, a mi u nastavku donosimo pregled Chiarinog trudničkog stila u proteklih 7 mjeseci.

Učitati još
Zatvori