Trudnički stil: Ana Bacinger
Trudnički stil: Ana Bacinger

Trudnički stil: Ana Bacinger

Modna blogerica, novinarka i stilistica Ana Bacinger nedugo nakon vjenčanja za dugogodišnjeg partnera, Sebastijana Kodbu, objavila je da je čeka prvo dijete. Uz objavu na Instagramu podijelila je opis: “Već neko vrijeme ne stanem u hlače i ne mogu biti sretnija zbog toga.. 24 tjedna trudna.” Ana je modna blogerica još od 2010. godine, a njezin blog Little Fashion Paradise, kao i Instagram profil, trenutno je pun predivnih trudničkih outfita i pregnancy savjeta iz prve ruke.

Trudnički stil Ane Bacinger

Povodom desetog rođendana bloga Ana je pokrenula brend LFP (Little Fashion Paradise), a inspirirana trudnoćom nastala je i Mon Bébé 2022 kolekcija. Kolekcija sadrži dva proizvoda, bijeli vintage T-shirt sa šarenim printom i ljubičasti sweatshirt, a osmišljena je kao najslađa uspomena na jedan period života, za sve aktualne i buduće trudnice koje će u 2022. godini dobiti bebu.

Anine trudničke kombinacije izrazito su ženstvene, razigrane i vesele. Jednostavne jednobojne komade kombinira sa šarenim modnim dodacima; kapama, šeširima, šalovima, rukavicama, cipelama i torbicama te kombinira različite uzorke. U ovim danima najvažnija joj je udobnost, pa svaki outfit, iako je chic i ženstven, istovremeno djeluje toplo, meko i cozy. Oduševljava nas brojnim kombinacijama u kaputićima i jaknama, dok za kućne kombinacije najčešće bira oversized trenirke ili vesele, cvjetne ogrtače.

Učitati još
Zatvori