Tri slatka trudnička outfita Emme Roberts

Tri slatka trudnička outfita Emme Roberts

Otkako je poznata američka glumica Emma Roberts objavila da čeka prvo dijete s partnerom Garettom Hedlundom, paparazzi je prate u stopu ne bi li ulovili svaki njen korak u drugom stanju. Iako je čak nekoliko mjeseci uspjela sakrivati trbuščić, sada ga već neizbježno mora pokazati, a s time raste i zanimanje za sve njene trudničke outfite. Glumica i jedna od pokretačica popularnog online book cluba Belletrist odnedavno i sama na Instagram profilu otkriva dnevne outfit ideje.

Kako stilizirati novu figuru zanima sve buduće majke, pogotovo one koje su se prvi puta našle u toj ulozi. Biti stylish, a ostati u udobnim komadima nije lako, stoga svaka inspiracija dobro dođe. Ljetni mjeseci su u tom pogledu najbolji jer je dovoljna jedna dobra haljina i udobne cipele kako bi se kreirao odličan look, a te se formule često drži i Emma Roberts.

Tri udobne i stylish kombinacije

No kako bi razbila monotoniju, nerijetko će posegnuti i za udobnim tajicama i trenirkom, a sve će komade stilizirati tako da se osjeća najbolje moguće. Tako na crne tajice nosi karirani sivi blejzer, nezaobilazni komad u našim garderobama već nekoliko sezona i slip-on tenisice. Torba preko ramena, velike sunčane naočale i neizostavna zaštitna maska kompletirali su casual outfit za kavu s prijateljicama.

U romantičnijem dnevnom izdanju nosila je šarenu kariranu haljinu preko koje je zavezala majicu kratkih rukava te uskočila u udobne natikače, a look dostojan večernjeg izlaska sastojao se od slatke točkaste haljine s volanom i crnih sandala na blok petu s remenčićem.

Kako će trudnoća odmicati veselimo se pratiti što će Emma odabrati za jesenske dane.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori