Emma Roberts je potvrdila trudnoću i otkrila spol bebe

Emma Roberts je potvrdila trudnoću
i otkrila spol bebe

Prije dva mjeseca strani su se mediji raspisali kako Emma Roberts očekuje svoje prvo dijete s dečkom Garrettom Hedlundom. I izgleda da su bili u pravu! Naime, 29-godišnja glumica upravo je na Instagramu potvrdila sretnu vijest! Objavila je tri fotografije na kojima joj se vidi rastući trudnički trbuščić, a u opisu je otkrila i da čeka dječaka!

Emma, čiji je tata poznati glumac Eric Roberts, a teta slavna Julia Roberts, u vezi je s 35-godišnjim Hedlundom od proljeća prošle godine. Nedugo nakon što su prvi put viđeni zajedno, par je postao nerazdvojan, a svoju intimu uspješno čuvaju od medija i javnosti. Glumica tako nikad nije javno pričala o svojoj vezi, a na njenom Instagramu nije moguće pronaći niti jednu fotografiju s Hedlundom. Sve dosad kad je u sklopu objave o trudnoći objavila dvije fotografije na kojima pozira s budućim ocem svog djeteta.

Inače, prije Hedlunda Emma je bila u dugogodišnjoj vezi s Evanom Petersom, najpoznatijim po ulozi u seriji American Horror Story. Par je preživio nekoliko dužih prekida, bili su i zaručeni, a onda su u ožujku prošle godine definitivno odlučili prekinuti. Garrett Hedlund je prije Emme bio u petogodišnjoj vezi s Kirsten Dunst, a prekinuli su 2016. godine.

Čestitke budućim roditeljima!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori